writer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ben uo3d yı yukledım uo gateway ı da yukledım pach larıda cektım ama oyuna gıremıyom... gatewayda gereklı bılgılerı ıstıyo onlarıda gırıyorum iş yerımde oluyo ama burda ( dafede ) olmuyo xp olması yuzunden olabılırmı ayrıca burda 2d de yuklu onda da olmuyo bı yardım elı uzatırsanız cok sevınırım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 gatewayle bağlanmaya çalıştığınıza göre osi'de oynamıyorsunuz. hangi shardda oynuyorsanız oranın forumlarına post atmanızı tavsiye ederim. eğer avalonsa oynadığınız server, uo gatewayin version'ı önemli. 1.5 ya da 1.6 olmazsa servera giremezsiniz. bir de ayarlarda remove encyription yapmalısınız. hangi clientla (2d, 3d) onu belirtmelisiniz. patchleriniz, server ip'si ve portu doğruysa bağlanabilirsiniz.[hline]Ivy --> BS/Atlantic Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic Ethna --> Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar