Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deodorant (sheltox) + Çakmak = Flamethrower

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Alexi saolsun
Potasyum nitrat 60gr şeker 40gr
bunlar karıştırılır kavlaşana kadar karıştırıp ısıtılır
Sonra yakılır
Eğer fazla yakarsanız karışımı şeker karbona dönüşür ve karabarut oluşur kimya mühendisine sordum:)
Karabarut da güzel yani...[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
"*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Sosyal ağlarda paylaş

aman bana kolonya demeyin kötü anılarım kıpraştı..

küçükken (5 yaşlarında) kibritin tekine pamuk dolamıştım üstüne de bi güzel kolonya dökmüştüm (bi güzel dökünce kolonya elime de bulaştı :D) ve kibriti çaktığımda elimin mavi bir alevle kaplandığını görüp sallamış ve lavabonun altına tutmuştum..

sonuç: orta parmağın su toplaması..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 30 December 2003 20:09 tarihinde demiş ki:
lol ben böyle bişeyi hep düşünürdüm de tehlikelidir diye denememiştim... dün denedim falan süper oluyo çakmağı yakıyosun arkasından deodoranı püskürtüyosun (Sheltox daha iyi oluyo) böyle direk flamethrower... gta dan çıkma... bugün beden dersi vardı okulda götürdüm deodorantı... çakmağı da götürdüm... okulda terör estirdim... hehehe kızlar korkuyo falan lol komikti baya... neyse yakalanmadık hiç bi hocaya... matematik hocasına "hocam hocam" diyip yaptım adam "oğlum ne ypaıyosun" falan dedi... lol... bi de "ateşin var mı kardeş?" diye sorduklarında cevap olarak yapma fantezisi oluşturdum o yüzden bundan sonra akmerkez de elimde deodoran kutusuyla dolaşcam... lol çok zevkli abi deneyin ya manyak zevkli... Dolu deodoranla yapın ki tazyikli olsun[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau

ahahahha yav valla koptum neden bu kadar guldum bende sana solyim ben dedede yanıcı bir ç.içek parlatıcı sprey vardı ateşten uzak tutun yazıyo tabi o arada ben inceliyom yanıcı imiş ula çakmakı bi yaktım onuda puskurtunce kendimi hayalet avcısı gibi hissettim çocuksu bişi ama çok zevkli hakaten neyse aradan 1 saat geçti.....derkene 1 adet sinek vız vız kualmın dibinde sinegi olduremiyomda aklıma siprey geldi aldım elime ateşi ve sipreyi once alevlend,irdim çakmağ bıraktım başladım sinegi kovalamaya sinak başımda donuyodu o heyecanla s,negi yakayım diye 1 karışl uzunlukta saçımdan oldum içerisi lastik yanmış gibi kokuyo du eehhehe ve ben o sinege işkence cektirerek oldurdum......( çocukların denemesi sakıncalı dır lutfen 25 derecede muhafaza ediniz sinek oldurmede ve sakarlıkta bir numarooo) :PpP
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...