yosun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Yafff bi sürü topic var, bi kaçına baktım ama aradıklarımı tam bulamadım kusura bakmayın Şimci ilk olarak kavacıkta varmı? , yada nerden örenebilirim olup olmadıını Sonra fiyat/bağlantı durumu nasıl? Sanırım baya uygunmuş ama haziranda flm zam gelicek diolar... Bağlantı hızı ne durumda? Yani DaoC oynamak için alıcam acep çok çekermiyim...[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 said: yosun, 30 December 2003 17:20 tarihinde demiş ki: Yafff bi sürü topic var... [hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Gerçekten bakıpta kavacık sorusu dışındaki sorularının cevaplarını bulamamanın imkanı yok.[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Ben nededim o kdr çok topic varki dedim, quote alıyosanız o cümlenin tamamını alsaydınız keşke... Tam olarak aradıklarımı bulamadım bi adsl diye arayıp... 50 tanesi modemler hakkında yok bilmemnesi yok osu yok busu yok işte bi tek bi site buldum topiclerden birinde oda avrupa yakası hakkındaydı paticikte 2-3 senedir takılıyorum bende biliyorum ortamı önce bi aramayı o kdr gereksiz topicler varkı! Bi kerede hemen saldırmak yerine bişiler yapmaya çalışın, yada hiç dokunmayın...[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Neyse elimden geldiğince yine yardım edeyim www.adslbilgi.com sitesinde yazabilir nerde olup olmadıgı yanlış hatırlamıyorsam Vodan yazmıştı bir onun açtığı konulara bak o c/p yapmıştı adslbilgi den ttnetin sitesine bakma hala eski bilgiler var ondada güncellenmemiş en iyisi ve en doğrusu kendi telekomunun yolunu tut ve sor veya 118den öğren turk telekomun oturdugun yere baglı olan santralinin telini ara konuş.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar