Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ADSL !?!?!

yosun

Öne çıkan mesajlar

Yafff bi sürü topic var, bi kaçına baktım ama aradıklarımı tam bulamadım kusura bakmayın

Şimci ilk olarak kavacıkta varmı? , yada nerden örenebilirim olup olmadıını

Sonra fiyat/bağlantı durumu nasıl?
Sanırım baya uygunmuş ama haziranda flm zam gelicek diolar...

Bağlantı hızı ne durumda? Yani DaoC oynamak için alıcam acep çok çekermiyim...[hline]Froc Vormbeyn
:-p Deli merc, Ashmish worm :-p
DaoComics
Sosyal ağlarda paylaş

Ben nededim o kdr çok topic varki dedim, quote alıyosanız o cümlenin tamamını alsaydınız keşke...
Tam olarak aradıklarımı bulamadım bi adsl diye arayıp...
50 tanesi modemler hakkında yok bilmemnesi yok osu yok busu yok işte bi tek bi site buldum topiclerden birinde oda avrupa yakası hakkındaydı
paticikte 2-3 senedir takılıyorum bende biliyorum ortamı önce bi aramayı o kdr gereksiz topicler varkı!
Bi kerede hemen saldırmak yerine bişiler yapmaya çalışın, yada hiç dokunmayın...[hline]Froc Vormbeyn
:-p Deli merc, Ashmish worm :-p
DaoComics
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Neyse elimden geldiğince yine yardım edeyim www.adslbilgi.com sitesinde yazabilir nerde olup olmadıgı yanlış hatırlamıyorsam Vodan yazmıştı bir onun açtığı konulara bak o c/p yapmıştı adslbilgi den ttnetin sitesine bakma hala eski bilgiler var ondada güncellenmemiş en iyisi ve en doğrusu kendi telekomunun yolunu tut ve sor veya 118den öğren turk telekomun oturdugun yere baglı olan santralinin telini ara konuş.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...