extacy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 demek sizdiniz o ciyak ciyak bagıran[hline]http://www.miracle-dreams.com I'm Dead Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 bende rezil bi anımı anlatayım.. maç yapılıyodu ben de kaledeydim.top auta çıktı bende topu aliyim dedim kalenin yanından geçeceğime içinden atliyim dedim (ağlar yırtıktı içinden atlanabiliyodu). atladım atlamasına da,ayaklarımı kendime çekmeyi unuttum :D ve yere yapıştım haliyle.maçı izleyenler ve oyuncular yarıldı,ben de bozuntuya vermemeye çalıştım ama.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 noluo abuzittin ne bu şiddet?[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 hahaha sakin ol bence bundan sora kadıköy affetmez böle hataları ;) gitmeye utanırsın bidahakine[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 said: DoGMeaT, 30 December 2003 22:38 tarihinde demiş ki: fıs rezil oldum dediğin şeye bak.ben taksimde yanımdki kızla konuşurken elektrik direğine vurup kafayı yere düştüm,tam düşerken "aassstir"diye çığlık attım,sonra kalkmaya çalışırken yine düştüm.re böyle olur![hline]tık! benim hala umudum var. ya hasstır demeni bırak diereğe çarpman ayrı bi rezil olma sebebi[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catdog Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 hem kızın yanında hemde yerde abowww fena durum kızla hala konuşabiliyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar