Spartan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 daoc gold us ile başladım.kay serverındayım.daha yeniyim yardıma ihtiyacım var.Kimler var kay'de? kendilerine oyun içinde nasıl ulaşabilirim anlatırlarsa sevinirim.. Birde paticik forumda avatar olarak daoc realm, server yazılarını nasıl ekliyoruz?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 yardımlarınız için sagolun:)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 kayde yiginla turk var. /who hun yapip guilddeki isimleri gorebilirsin sonra /send isim seklinde mesaj atabilirsin. hosgeldin aramiza. :) amblemler icinde: buna tikla :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 çok teşekkür ederim. yeni oldugum için who hun yazmayı bilmiyordum bakıcam.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 hoşgeldin :)[hline]Qal 50 Armsman 8L2 nasırlı şovalye Sercain 50 Cleric 3L4 Margot 48 Theurg 3L7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Selam, hoşgeldin /send Tunc selam şeklinde mesaj gönderirsen yardimci olurum. Yarın online olurum Hepinize iyi seneler. Bu arada kendi nickini de yazarsan biz de seni bulabiliriz[hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 guilde girdim. sean, jennifer yardımcı oldular. tunc un ismini de duydum:) söylediler..benim nickim Spartas. Görüşmek üzere teşekkürler herşey için.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar