Bathory Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ehm oncelikle amfiden bahsediiiim fender squier sp-10 10watt walla hic satmak istemiyorum ama acele paraya ihtiyacım var ;( johnson elektro gitar hoho pek ii bisi diil zaten davul caldiim icin vakit gecirmek ve gurultu yapmak icin almistim..isimi goruyodu.yeni basladiysaniz,vakit gecirmek istiosanız alın derim.cok ucuza bırakıcam..gonul bunu da satmak istemezdi ama napalım ;( ee ne vardı baska hah lava lambası buyuk boy,sarı suyun icinde kırmızı kabarcıklar..en guzel gorunen bu bence daha 1 haftalık falan ah ah ;( 5th edition galba bissuru magic karti ;) baskaaa baskaa ne satsaam hah glade oda spreyi.lavanta kokulu super.bayandan az kullanılımıs ;) yada bunu satmıyım ben.yukardakilerden birini alırsanız bu nacizane sprey hediyemizdir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 fiyatlar ???? örneğin (ve özellikleyin) lava lambasi :) bende mavi içi beyaz var mavi oda için , evin kırmuızı odasi da şenlensin (şenlenebilirse) :)[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 valla taksimde sordugumda 70 milyon dediler..ama ne yalan soliyim ben kadıkoyden 41milyona aldım ;) fisi de gosterebilirim ;) 30a satarım cok az kullandım 1 haftada en fazla 3 defa falan acmisimdir ama gercekten cok guzel bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bide hem ps2 hemde pc uyumlu titresimli wheel+pedal satıorum aslında bunu da satmak istemiorum ama inada bindi is artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bathory 25mil veririm en fazla icq dan ulaş bana satmayı dusnuyorsan :)[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 up up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 eskici hesabı walla hehe super :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 hehe ayrıca satılık listesine bir adet siyah 8310da eklenmistir..bilginize.. hepsi normal fiyatının cok altına satılıcak valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 up up up hadi ya kapın sunlardan bi tanesini valla cok ucuza gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 wheel-pedal ın marka ne ve ne kadar?[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 boktan bise kontorland mıdır nedir ama gayet memnunum titresimi var gayet super bisi.. 40-50 gibi satıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 8310 hangisi derken ne demek istedin anlamadım.. 1yıl falan kullanıldı.. orjinal kvkdan almıstım..ici hic acılmadı gayet saglam.. eger ciddi ciddi dusunuosan pm at.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 peki amfinin fiyatı boyutu ne kadar[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 walla kutu kadar bisey iste.. 14inc monitor kadar bisi sanırım ha bide fiyatı sormussun.. 70milyon pazarlıksız.. [Bu mesaj Bathory tarafından 26 December 2003 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 distortion var mı peki?[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 var var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 bathory amfiyi belki düşünebilirim.şuanda finansım batık biriktirmeye başlasam iyi olur[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 nası belki dusunebilirim.. alıcakmısın almıcakmısın? alıcaksan parayı ne kadar surede biriktirirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 parayı çıkardım alıyorum anfiyi. neyse gerisini özel mesaj icq falan halledelim[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar