Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

windows xp/format disks

odchu

Öne çıkan mesajlar

şimdi windows XP C: diskinde .. komik belki ama ben buna format atamıyorum ... D: diskine format atabiliyorum ,dosya sistemini değiştirebiliyorum ama C: diskinde işlem yaptığımda "temp. bilmemnesi var , bu diski kaldıramaz ,silemezsiniz" diyor .. sistemi yeniden kurmak istemiyorum ,toptan temizleyeceğim .. ahh win 98 ;format c: bitsin ...

acil bi' şeyler yazabilirseniz sevinirim ..
iyi akşamlar ..

[Bu mesaj odchu tarafından 30 December 2003 22:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Foruma ilk geldiğimde bu konu ile ilgili oldukça uzun bir yazı yazmıştım. Forumda ara onu bul. Sorununu kesinlikle çözecektir.[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ).
Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi.
Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 30 December 2003 22:48 tarihinde demiş ki:
WinXP kurulum CD'sinden boot et, oradan format atabilirsin ancak. Doğal olarak hiçbir işletim sistemi kendisi çalışırken format atılmasına müsade etmez :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

boot ettim ,dediklerimi boot ekranında yapmaya çalıştım .. xp çalışırken C: ye sağ tıklayıp format atması için zorlayacak değilim .. :)

kavel bi' bakarım ..saolun yine de ...
başka birşey yazacak olan .. ??[hline]Novice Civil Engineer
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Boottan format çekerkenmi format atamazsın diyor?
F8 sözleşmeyi kabul ettikten sonra L Enter D tuşlarına bas yanlışım olabilir particionları sil en baştan kur eğer olmuyorsa bence bir scandisk yap disketi birleştir ondan sonra tekrar dene.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virus, 31 December 2003 02:30 tarihinde demiş ki:
Boottan format çekerkenmi format atamazsın diyor?
F8 sözleşmeyi kabul ettikten sonra L Enter D tuşlarına bas yanlışım olabilir particionları sil en baştan kur eğer olmuyorsa bence bir scandisk yap disketi birleştir ondan sonra tekrar dene.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo

virus işte orda XP nin bulunduğu diski yani C: yi kaldırmak istediğimde setup için gereken temp dosyaları burda diyor ...

ayrıntılı bi'şeyler gerekirse yazın sevinirim ; bilgisayardan anlarım yalnız XP kullanmışlığım pek yoktu bilgisayarım iyi olmadığı için ..

cevaplarınızı bekliyorum iyi geceler ...[hline]Novice Civil Engineer

[Bu mesaj odchu tarafından 31 December 2003 02:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 31 December 2003 03:08 tarihinde demiş ki:
fdisk /mbr
gibi bi zavazingo vardi fat sys disklerde ama unuttum ya. şunu bi yaz bakalım nolucak :) /? menusunde kesin vardır, master boot recordla beraber temizle gibilerinden..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

nt dosya sistemini göremem sanırım fdiskle he ? ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...