odchu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 şimdi windows XP C: diskinde .. komik belki ama ben buna format atamıyorum ... D: diskine format atabiliyorum ,dosya sistemini değiştirebiliyorum ama C: diskinde işlem yaptığımda "temp. bilmemnesi var , bu diski kaldıramaz ,silemezsiniz" diyor .. sistemi yeniden kurmak istemiyorum ,toptan temizleyeceğim .. ahh win 98 ;format c: bitsin ... acil bi' şeyler yazabilirseniz sevinirim .. iyi akşamlar .. [Bu mesaj odchu tarafından 30 December 2003 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 WinXP kurulum CD'sinden boot et, oradan format atabilirsin ancak. Doğal olarak hiçbir işletim sistemi kendisi çalışırken format atılmasına müsade etmez :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Foruma ilk geldiğimde bu konu ile ilgili oldukça uzun bir yazı yazmıştım. Forumda ara onu bul. Sorununu kesinlikle çözecektir.[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 said: Qui, 30 December 2003 22:48 tarihinde demiş ki: WinXP kurulum CD'sinden boot et, oradan format atabilirsin ancak. Doğal olarak hiçbir işletim sistemi kendisi çalışırken format atılmasına müsade etmez :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] boot ettim ,dediklerimi boot ekranında yapmaya çalıştım .. xp çalışırken C: ye sağ tıklayıp format atması için zorlayacak değilim .. :) kavel bi' bakarım ..saolun yine de ... başka birşey yazacak olan .. ??[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Boottan format çekerkenmi format atamazsın diyor? F8 sözleşmeyi kabul ettikten sonra L Enter D tuşlarına bas yanlışım olabilir particionları sil en baştan kur eğer olmuyorsa bence bir scandisk yap disketi birleştir ondan sonra tekrar dene.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 said: Virus, 31 December 2003 02:30 tarihinde demiş ki: Boottan format çekerkenmi format atamazsın diyor? F8 sözleşmeyi kabul ettikten sonra L Enter D tuşlarına bas yanlışım olabilir particionları sil en baştan kur eğer olmuyorsa bence bir scandisk yap disketi birleştir ondan sonra tekrar dene.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo virus işte orda XP nin bulunduğu diski yani C: yi kaldırmak istediğimde setup için gereken temp dosyaları burda diyor ... ayrıntılı bi'şeyler gerekirse yazın sevinirim ; bilgisayardan anlarım yalnız XP kullanmışlığım pek yoktu bilgisayarım iyi olmadığı için .. cevaplarınızı bekliyorum iyi geceler ...[hline]Novice Civil Engineer [Bu mesaj odchu tarafından 31 December 2003 02:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Herhangi bir sistem disketi, boot cd'si ile açıp partition'ı silmek istediğinde de afallıyormu?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 said: Qui, 31 December 2003 03:03 tarihinde demiş ki: Herhangi bir sistem disketi, boot cd'si ile açıp partition'ı silmek istediğinde de afallıyormu?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] evet aynen ..[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 fdisk /mbr gibi bi zavazingo vardi fat sys disklerde ama unuttum ya. şunu bi yaz bakalım nolucak :) /? menusunde kesin vardır, master boot recordla beraber temizle gibilerinden..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 said: Qui, 31 December 2003 03:08 tarihinde demiş ki: fdisk /mbr gibi bi zavazingo vardi fat sys disklerde ama unuttum ya. şunu bi yaz bakalım nolucak :) /? menusunde kesin vardır, master boot recordla beraber temizle gibilerinden..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] nt dosya sistemini göremem sanırım fdiskle he ? .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Görebilio olman lazım, ama tanımlayanamayan alan olarak görüyor. Şimdi tam orada geçen cümleleri hatırlayamıorum cok uzun zaman oldu. Bölümler vardı işte, fat'leri tanıdığı yerde görmüosun, başka bi bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Linux partitionlarını sildiğim zamanları hatırlıyorum fdisk ile. NTFS'de aynı dalga. İkisinide tanımlanamayan partition fln die görüodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Bu arada formata ne gerek vars ? xp ile yeni kurulum yaparsın işte, O zaten windows/winnt, program files, documents and settings gibi dizinler varsa onları silio tamamen kurulmadan önce. Diğer dizinleri windowsu kurunca silersin.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 bi mıknatıs al hddye yaklaştır herbişi bozulsun:P dosyaları bozulmuş hddye format zormu bilemem[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 :P .. yok ben temizleyecem harddiski toptan ...[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 neyse hallettim beyler ,sağolun ..[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar