AssassiN Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 evet sonunda patchler bitti, oyuna girdim character creationda bi yarim saatimi gecirdikten sonra ciktim :) karar veremedim agent solitmi olmali opifexmi..? skiller icinde bikac oneride bulunursaniz mutlu olurum amin[hline]
AssassiN Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 aslinda soyle sorayim, solitus olsada olurmu? anlicaginiz opifex olmak istemiyorum[hline]
Popeye Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 opifex olma sakın :) agentların cogu oyle soyluyo Niedre nickini ekle oyunda level 200 agent olur kendisi :)) burayı gorurse yardım eder zaten etmezse doverız biz[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne
AssassiN Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 ehe peki :) icim rahatladi valla, iyiki karakteri acmadan sormusum. niedreyide ekliyorum[hline]
Chrysaor Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 eger illa level 200 yaparim diyosan atrox ol, yoksa solitus [genel olarak butun classlar icin durum boyle] solitus: dengelenmis statlar, iyi hp/np [3x bodydev/nanopool, karizma tip opifex: yuksek agi/sense, solitusdan daha dusuk hp/np [3x bodydev/nanopool ama level 200de yaklasik 200 kadar solitusdan daha dusuk], agi/senseden dolayi yuksek evade/initler, sufer bugli karakter modeli nanomage: yuksek int/psy, cok dusuk hp [2x bodydev/4x nanopool], ozel nanoskillere + veren equipment kullanabilmesi, nt ve doctor disinda tavsiye edilmez atrox: yuksek str/sta, dusuk int/psy, yuksek hp/dusuk np [4x bodydev/2x nanopool]
Elantir Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Solitus ol. en iyi secenek o. opifex sadece lvl 50 , belki 100 e kadar iyi iste biraz daha rahat armor equip ediyosun ama daha ilerde dusuk int yuzunden cok sorun yaratiyo opifex ayrica, hp si de dusuk. atrox u da tavsiye etmem. yuksek nano skilleri cok onemli agent icin yuksek lvllarda. nanomage bile daha iyi bi secenek opifexden yuksek lvllarda
Öne çıkan mesajlar