Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

basladim, agent hakkinda yardima ihtiyacim var...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet sonunda patchler bitti, oyuna girdim character creationda bi yarim saatimi gecirdikten sonra ciktim :)
karar veremedim agent solitmi olmali opifexmi..?
skiller icinde bikac oneride bulunursaniz mutlu olurum
amin[hline]
Mesaj tarihi:
opifex olma sakın :)
agentların cogu oyle soyluyo

Niedre nickini ekle oyunda level 200 agent olur kendisi :))
burayı gorurse yardım eder zaten etmezse doverız biz[hline]Prince"Kazuyama" Cratty

je suis la et ailleurs
je n'ai plus rien
je deviens folle
je m'abandonne

Mesaj tarihi:
eger illa level 200 yaparim diyosan atrox ol, yoksa solitus [genel olarak butun classlar icin durum boyle]

solitus: dengelenmis statlar, iyi hp/np [3x bodydev/nanopool, karizma tip
opifex: yuksek agi/sense, solitusdan daha dusuk hp/np [3x bodydev/nanopool ama level 200de yaklasik 200 kadar solitusdan daha dusuk], agi/senseden dolayi yuksek evade/initler, sufer bugli karakter modeli
nanomage: yuksek int/psy, cok dusuk hp [2x bodydev/4x nanopool], ozel nanoskillere + veren equipment kullanabilmesi, nt ve doctor disinda tavsiye edilmez
atrox: yuksek str/sta, dusuk int/psy, yuksek hp/dusuk np [4x bodydev/2x nanopool]
Mesaj tarihi:
Solitus ol. en iyi secenek o.
opifex sadece lvl 50 , belki 100 e kadar iyi
iste biraz daha rahat armor equip ediyosun ama daha ilerde dusuk int yuzunden cok sorun yaratiyo opifex ayrica, hp si de dusuk. atrox u da tavsiye etmem. yuksek nano skilleri cok onemli agent icin yuksek lvllarda. nanomage bile daha iyi bi secenek opifexden yuksek lvllarda
  • Yeni Oluştur...