AssassiN Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 evet sonunda patchler bitti, oyuna girdim character creationda bi yarim saatimi gecirdikten sonra ciktim :) karar veremedim agent solitmi olmali opifexmi..? skiller icinde bikac oneride bulunursaniz mutlu olurum amin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 aslinda soyle sorayim, solitus olsada olurmu? anlicaginiz opifex olmak istemiyorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 opifex olma sakın :) agentların cogu oyle soyluyo Niedre nickini ekle oyunda level 200 agent olur kendisi :)) burayı gorurse yardım eder zaten etmezse doverız biz[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 ehe peki :) icim rahatladi valla, iyiki karakteri acmadan sormusum. niedreyide ekliyorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 eger illa level 200 yaparim diyosan atrox ol, yoksa solitus [genel olarak butun classlar icin durum boyle] solitus: dengelenmis statlar, iyi hp/np [3x bodydev/nanopool, karizma tip opifex: yuksek agi/sense, solitusdan daha dusuk hp/np [3x bodydev/nanopool ama level 200de yaklasik 200 kadar solitusdan daha dusuk], agi/senseden dolayi yuksek evade/initler, sufer bugli karakter modeli nanomage: yuksek int/psy, cok dusuk hp [2x bodydev/4x nanopool], ozel nanoskillere + veren equipment kullanabilmesi, nt ve doctor disinda tavsiye edilmez atrox: yuksek str/sta, dusuk int/psy, yuksek hp/dusuk np [4x bodydev/2x nanopool] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elantir Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Solitus ol. en iyi secenek o. opifex sadece lvl 50 , belki 100 e kadar iyi iste biraz daha rahat armor equip ediyosun ama daha ilerde dusuk int yuzunden cok sorun yaratiyo opifex ayrica, hp si de dusuk. atrox u da tavsiye etmem. yuksek nano skilleri cok onemli agent icin yuksek lvllarda. nanomage bile daha iyi bi secenek opifexden yuksek lvllarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar