Daisy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 arkadaşlar erkek arkadaşım bugun msj atti ilgisiz oldugum icin ayrildi benden ama ben onu seviyorum 3 hafta lık bi beraberligimiz vardi. Aile sorunlarımdan dolayı ilgilenemedim sizce erkek arkadaşımın msj atmasınımı bekleyim tekrar? cunku oda beni cok seviyor kendiside diyo zaten ne yapim bi akıl bi yol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 bu da yeni modamı? cep telefonundan mesajla ayrılma... hmmilginç..[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daisy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ya işte ben onu arayıpta konuşmak için buluşalım desemmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 bence arayıp sor oturup konuşun gerçekten de yürüyecek gibi değilse ayrılın... ama ailevi sorunların var sa onun da biraz tolerans göstermesi gerek[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daisy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 de ben anlatamadim ona bu durumu.ailevi sorunlarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Ben de aynı şekilde kız arkadaşımdan ayrılmıştım,walla sonuna kadar git,gerçekten çok hoşlanıyorsan tüm fırsatları değerlendir bence,sonra benim gibi pişman olursun...[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daisy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 hata bende ama gurur meselesi.onun beni terketmesine bozuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 tam yeri sormak için 10bin tane sap'a sorulabilicek en iyi soru hehe[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Sen tam benim halimdesin,daha sonra niye gurur meselesi yaptım diye üzüleceksin[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 bu mu yani? onun seni terk etmesi mi rahatsız etti? sevmiyorsan hiç arama sorma "devam edelim sonra ben onu bırakırım" diye bir mantık tanımıyorum...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daisy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ya ben ona alışamadım daha tam anlamıyla bu yüzden rahat davranamadım.o yuzden hata bende ama sebebim de alışamamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 millet cep telefonundan boşanıo bu gnee iii teknoloji :)[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 said: Daisy, 30 December 2003 23:50 tarihinde demiş ki: hata bende ama gurur meselesi.onun beni terketmesine bozuldum. kim bozulmuyor terkedildiği zaman? bak bana 3 yıl önce terkedildim hala aynı heauhea[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daisy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ya yüzüme söyleyemiyomuş. gözlerine bakınca seni üzecek hiç bişey diyemiyorum o yüzden bu yolu seçtim dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 yürümüyorsa ilişkiyi bitirin. yoksa ilerde çok kötü oluyor.. ben 4 sene sürdürdüm. sürünüyorum şimdi onsuz olmaz diye. güzel bişey değil.. cık.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daisy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ama beraber dinledigimiz bi şarkı duydukça içim içimi yiyo.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 yok otur konuş öle şak diye biitmeyin[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 çocuk seni seviyor ama.. bence bir yukardaki mesajım en uygunu.. ne hissettiğinizi biliyorum çünkü.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daisy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ben bi ara girer bakarım şu an cıkmam gerekiyo.akıl verirseniz sevinirim.tşk ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daisy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 benim aramam biraz abes kaçmazmı? bilmiyorum o benim ilk aşkım sayılır aşık oldugum baabında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 otur konuş tabi de sonrası için dedim ben zordur bunlar neyse allah kolaylık versin.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ya o da öyle düşünüyorsa?? yıllar boyunca araşmazsınız.. aramak bir utanma kaynağı değildir. gururla alakası yok bunun.. aşıksan katlanacaksın. yapacaksın.. zaten yapmayı istemiyorsan aşık değilsindir.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 seversen ....lirsin .......sen sevilirsin ahanda budur olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 "al da buradan yak" konseptli bir forum oldu bu.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Sana katılıyorum bathory:) Daisy sen yine de söle ona,bi konuşun,konuşmadan olmaz...[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar