Cryptic-Grief Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Nedir sizi deli divane bunalım yapan şarkılar, rock, metal ağırlıklı olsa ii olur.. dier türlerde olur tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 - Anathema Deep Angelica One Last Goodbye - Dark Tranquillity Lethe aklıma gelmio başka ...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 en guzel sarki, en kotu sarki, en bunalimi, en iyisi, en bilmemnesi, hastasi, harikasi, mukemmeli.... bitmiyo mu bunlar ya? her tur kombinasyonu deniyosunuz galiba en bunalim en depresif cok mu farkeder http://www.paticik.com/forum/view.php?id=63439[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cryptic-Grief Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 aa o konu benim gozumden kacmıs.. eh napalım daha yenıyız buralarda.. ole uye olur olmaz bısıler eklıım dedım tabi etrafıma bakmayı unutmusum o sırada.. nese öle işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 hosgeldin forumlara :) kusra bakma biraz agresif bi mesajdi ama geneldi sana ozel diil yani..muzik bolumunde bu konulardan digerlerine pek yer kalmiyo da o bakimdan dedim[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cryptic-Grief Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 saol hosbuldum :) evet haklısın aslında bi sürü gusel gusel konu acmak lazım.. aynı yerde sayıp durmak anlamsız.. .o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar