Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mulayim ben kendimi bildim bileli vandalist'im... Hoşuma gidiyor.Canlı cansız herşeye zarar vermek... Sevdiklerime zarar veremem ama... Insanlara zarar vererim zevkte alırım, ama hayvanlara yapamam mesela.Gidip su tesisatı patlatarakta zevk alabilirim. You name it.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 hastamısın :-P[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 i name it: loading... it's name is: alexizm. vandalizmde seçmece yoktur nitekim. "abi şuna zarar vermesem, şu kalsa, ah şunu da çok sevdim." gibi bir mantık içerisindeysen vandalist değilsindir. (ya editliyorum, aslında olabilirsin. zira vandalizm normal bir ideolojik hede değildir. daha çok bozukluktur, davranış bozukluğu gibi. yani ideolojik bir yanı olmadığı için gayet vandalist olabilirsin. benim yazımda izm olarak belirttiklerim, ideolojik idi.) [Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 29 December 2003 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Dresq doğru söylemiş uzatmaya mana yok...Manam yok hiçde potion bulamadım *!Konuyu saptırma tılsımını hazırlar*[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 dres, anlamadım abi eohoe seviyeme in de, öyle anlat. kediye hırla veya kedinin suratına üfle kaçıyorlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: BombaciMulayim, 29 December 2003 22:20 tarihinde demiş ki: i name it: loading... it's name is: alexizm. vandalizmde seçmece yoktur nitekim. "abi şuna zarar vermesem, şu kalsa, ah şunu da çok sevdim." gibi bir mantık içerisindeysen vandalist değilsindir. (ya editliyorum, aslında olabilirsin. zira vandalizm normal bir ideolojik hede değildir. daha çok bozukluktur, davranış bozukluğu gibi. yani ideolojik bir yanı olmadığı için gayet vandalist olabilirsin. benim yazımda izm olarak belirttiklerim, ideolojik idi.) [Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 29 December 2003 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Şu kalsa gibi değil. Vandalizm genelde zaten cansız hedelere zarar verme olayı. Direk yoldan cansız şeylere zarar veriyorsun ama ucu canlılara değiyor. Ama ben canlılarada zarar vermekten hoşlanıyorum.Daha doğrusu sadece insanlar.Hayvanları pek severim... Misal sevmediğim her insanın üst damağına L çivi çakma fantazim vardır.Yobazların hepsinin gözüne uçlu kalem sokup, takılıncada tekmeleyip göz çukurunda kalemi yoketmek isterim.Düşünürken düzgün müzik varsa ağlıyabiliyorum gaza gelip...[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 eh o zaman uzak duralım biraz senden nolur nolmaz civi fantezini falan denersin:)[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 iyi de bilimsel bir kimlik kazandırmak namına bunları belirli bir kalıp içerisinde kategorize etmelerine bir şey demedim ben. doğrudur, algılanması açısından doğru olan da budur. nitekim bir insan evladının çıkıp ben nihilistim diyor buna karşın bu izmi ortaya atan niçhe'den farklı bir şekilde anlatıyorsa nihilizmi, bu nihilizm olamaz.(burada kişinin niçhe okumuş ve anlamış olduğunu varsayıyoruz. bunun okumuş ve anlamamış; ve hatta okumamış buna karşın nihilistim diyenleri de mevcuttur.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 paraya önem vermeyen bir insan için nihilizm kapitalizm midir?[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: horacegoesskiing, 29 December 2003 23:02 tarihinde demiş ki: paraya önem vermeyen bir insan için nihilizm kapitalizm midir? tam dediğin gibi bi insanım cevabım bazen...[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 hayır lütfen kapitalşizmi başka şeyle karışltırmayınız... kendisi zaten ağır komada yerini başka bir şeye bırakmaktadır...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 bugün embesillik günüm heralde. horace sorunu 3 kere okudum, anlayamıyorum. "adam paraya önem vermiyorsa, nihilizm yerine kapitalizmi koyuyor mu?" gibi bir soru mu sordun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 şimdi şöyle paraya önem vermiyo para=0 para=nihil also para=kapital then kapital=nihil then kapitalizm=nihilizm :P[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 kesin cevabı yok osorunun bazen işte en iyi cevap kardeşim[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 nihil kardeşlerim toplansın die eski bi başlığı gündeme getirdim konuyu nereye getirdiniz yaa Kızacam ama :P[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 yok öle diil. yaşayan bi insan için gerçek nihilizm pasifizmdir. :)[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 yok.. pasifizm barışçılık demek ...[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 fekat düşün düşün bi etkin yok olaya. yani. takıl o yüzden. nihilizm öyle rezil bişi ki heryere geliyo. misal nihilizm= epikürizm. baba madem bi etkimiz olayımız yok bari hayatın tadını çıkaralım. misal nihilizm=vandalizm. hiçbişi önemli diil babalar. kırıyorum döküyorum ama yani boş şeyler zaten ehe.. misal nihilizm=şerefsizlik terbiyesizlik. genç baksana ateşin var mı. sen güzel bi arkadaşa benziyon para ver. zaten önemi yok bunnarın para dediin nedir. sen nesin.. gibi.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Horaş tam olarak o moddayım şuan. Yaşıyorum çünkü ölmüyorum, bari anlık isteklerimi yerine getirim Mesela daha dün gerçekleşen güzel bi örnek daha önce tanımadğım fakat bizim okulda olan bi kız geldi başladı yazmaya nası olsa çıktığım yok, e sende fena kız deilsin gel baba çıkıoz bkz bugün vıdı vıdı etme bana hade kızım eyvallah... gibi[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Sebepler bana tam anlamıyla bi + yada - vermiyoki Sonuçlar bana tam anlamıyla bi + yada - versin... Nası olsa benim için önemsiz şeyler[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 L çivi getirin bana...[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 olmam gerekmiyor tabiki zatenben en detayına kadar nihilizmi biliyorum hödöyüm demiyorum Ama nihilizme uyan hareketylerde sergiliyorum o olaydan çıkarak nihilistim demedim zaten o sadece bi örnek[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Verdiğim örnekte kız geçiyo die ergen hede muahbeeti yedik iyimi... Ya o sadece bi örnekti... neyse zaten skimde deil işte boşver[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 *!türkçe konuşan arar* *!Dallı dullu nihizimli mihizimli şeylere bakar,anlam veremez..*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Ergenlikte olabilir ama daha çok yakın çevremden diyebilirim[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar