kiLLyour-mAmA Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 yaşasın nihiLizm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 :) gelirken bi kac tane tarihi eser alıp yerde kıralım beni de say:)[hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 o ne yaw[hline]SATILIK CiLLOP GIBI ELEKTRO GiTAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 taam hiççilik dünya da hiç bir şeyin degeri olmadigina inanan anlayış =)[hline]SATILIK CiLLOP GIBI ELEKTRO GiTAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Eee noldu yukardakitopiğe deminimi tazelemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 heidegger icin i,celim nietzcheden pasajlar okuyalım super olur..[hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 keyn rox! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Son olan şeyler sonunda artık tam anlamıyla bir nihilist oldum diyebilirim. Aramaya girdim bunuda buldum ohh mis Nihilist kardeşlerim gelin toplanın...[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Hem nihilist hem anarşistim ben.. kabul edilir miyim?[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 abi nihilist adam öle soru sorulmaz kabul edildin tabi nede olsa nihilistiz işte...[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Dış olaylar derken özentilik gibi deil Zaten nihilist tim ama acaba değilmiyim dedirten bazı noktalar vardı, olan olaylar kanıtladıki kesinlikle öleyim...[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Vandalist'im ben. Nihilist değilim.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 gerçek nihilist, ölü nihilisttir diyerek ortamdan uzaklaşalım; dark'a selam çakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 nihilizm: degersizligi savunan bir dünya görüsü.. hicbir sey önemli degildir..[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 vandalizm: zevk amacli yapilan zarar verme eylemi genelde sorunlu insanlarin sisteme karsi nefretlerini toplum yararina konmus objelere zarar vererek gostermesi[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 vandalizm: zevk amaçlı zarar verme eğilimi. özellikle bu eğilim toplum içerisinde fazla bilinmez. fight club filmi geldikten sonra birtakım lise çağı gençleri, verdikleri zararları anarşistiz biz diye savunsa da, bu tipler düpedüz vandalisttir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 nihilizm hiçbir şeye değer vermeme değil de, "ben" dışındaki hiçbir şeyin varlığını kabul etmemedir daha doğrusu. bir amaçsızlık diyebiliriz; yaşamda değer biçilebilecek "ben" dışında bir şey görmeme. ben'i üstte tutma bile değil, ben dışındaki her şeyi soyutlama, hiçleştirme gibi bir şey. neden gerçek nihilist ölü nihilist oluyor? yaşamak için bir neden yok çünkü. böyle düşünebilen birisinin yaşamasının açıklanabilir bir yanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 anarşizmle karıştırmıyorlar mı vandalizmi uyuz olyuorum.. Anarşi bir yönetim biçimidir.[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 bu arada nihilizmi böyle anlatarak filan algılayamazsınız tam olarak. çok daha fazla yorumu vardır nihilizmin, farklı algılanışları. niçhe beyefendiyi okumak ve daha önemlisi anlamak(bir daha anlamak, abi üşenme bir daha anla, yetmedi bir daha anla. niye anlıyorsun ki, değmez.) gerekir. yoksa gerekmez mi? gerekmesi için bir neden mi var? buna değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Gerçek nihilist ölü nihilisttir bu doğru. Gerçek nihilist sevemez hede yapamaz falan... Bana saçma geliyor. Benim değer verdiğim şeyler var. Dostlarım arkadaşlarım gibi. Vandalizm zevk için zarar verme güdüsüdür. Ben Vandalist'im mesela kendimi bildim bileli zarar vermeyi pek severim.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 dresquin, kısır bilgimle ayrıntıya girmek istemiyorum fazla. yanlış bilgilendirmiyim elalemi. böyle buyurdu zerduşt eserini kavrayabilecek kapasiteye erişemedim daha ne yazık ki, diğer okuduğum bir iki kitabına ve çeşitli kaynaklarda niçhe hakkında okuduklarıma göre konuşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Ben nihilistim ve niye yaşıyorum, çünkü ölmüyorum ve anlık zevklerim olabiliyor... Hiçbirşeye önem vermio derkende boşluğa bakıp durmaz nihilistler[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ya izmleri bırakın bir kenara. burada kendi izmimi sunayim. biz buna darkla fii tarihinde antikategorizanizm gibi bir şey demiştik sanırım. ingilizceye çevirin, doğru düzgün bir şeyler çıkıyordu ortaya, ehe. anlayacağınız gibi insanların kendilerini izmler doğrultusunda kategorize etmesi saçma. siyasal bir düsturda, seçme hakkı doğrultusunda en yakın olduğun kanada oy verebilirsin ama ne bileyim, ben nihilistim, ben anarşistim, ben ananüzim, ben babaüzm demek abzürdlük oluyor. keza niçe ortaya bir tane nihilizm atmıştır. bunun ortada kırk küsür yorumu çıkabiliyor, nüanslarıyla beraber. bazısı çıkıyor bunu da bölüyor, pozitif nihilistim, oportünist nihilistim filan diyor. mesela hepimiz atatürk'ü severiz, atamız filan değil mi? ama bazen geçmişe bakıp, yaptığı her şeyin en iyisi olmadığını da görebiliriz kendimizce, değil mi? ne anlatmaya çalışıyorum efem? kaç kişiyiz biz? 6milyar mı? e o vakit, bizim bu antikategorinasim hedesine göre 6 milyar izm vardır dünya üzerinde. zira aynı izmin savunucuğulunu yapan iki insanı karşı karşıya getirdiğinizde, kesinlikle algılayışlarında bir yorum farklılığı göreceksiniz. hukuka girelim burdan, oradaki bir kavrama benzer örnek vereceğim. hukukta pozitifist hukuk ve ideal hukuk diye iki dal var. pozitifist hukuk, olan hukuku belirtirken, ideal hukuk olması gereken hukuku buyuruyor; en basit anlatımla. herkes kafasında kendisine göre ideal izmi yaratır. ancak benimsediği pozitifist izmdir. (ben ne diyorum, bilmiyorum. lütfen bu saçmasalak yazıyı eleştirirken hoparlörümden bağıran seslerin varlığını hesaba katınız. kafam döndü resmen, yazamamaktayım; ehe.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Bunu tartışmanın bi önemi yokki[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 bu görüşler bana hep garip gelmiştir zaten :) mantığını kavrayamadım daha :-p zaten kavramayada pek bi niyetim yok.[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar