Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköyde gözüme bişi battı ki ne battı...

yosun

Öne çıkan mesajlar

Hehe
Komik bir durum. Nedense Türkiye'deki heykel vs. gibi yapıtların hiçbirinde hayvanın cinsel organı yoktur. (Kanıtlanmış Gerçek) Heralde arkadaşın birisi isyan etti sonunda.[hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

iide o hayvan turkiyede yapilmis fln bis degil
misirdan abdulhamitemi ne gelmis bi hediye anlicaaniz bi tarihi eser ama iste bole komik durumlara dusebiliyo hehuehe:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Sosyal ağlarda paylaş

yaw Türk milleti işte yapar böle şeyler caiz deil böle heykeller yapmak sonuçta onlar da adamı günahtan kurtarıolar. Sanırım bişi geçirlmemiş de boyanmıştı sen son :)[hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xechelon, 30 December 2003 17:54 tarihinde demiş ki:
iide o hayvan turkiyede yapilmis fln bis degil
misirdan abdulhamitemi ne gelmis bi hediye anlicaaniz bi tarihi eser ama iste bole komik durumlara dusebiliyo hehuehe:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."

şu bahsedilen gökhan abiyle bu birbirine feci zıt düştü şindi. büyüjk bi ikilam[hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz!
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün VizyonTele 2'nin fragmanını gördüm bu konuya benzer bişi var ordada;
Bi parti'nin binasından bi görüntü. Bunların amblemi at, müdürün masasındada şaha kalkmış bi at heykeli duruyo. Böle adamlar geliyo bakıyolar flm kocaman şeyi var...
Biri diyo ayıp olmazmı lem başkana
Diğeride ben hemen alıp biraz törpüliiim onu diyo

Aklıma bu olayda geldi bi daha koptum...[hline]Froc Vormbeyn
:-p Deli merc, Ashmish worm :-p
DaoComics
Sosyal ağlarda paylaş

Ankara'da kızılay'da bankların üzerine yapılan heykellerde de var. Heykellerin bütün mahrem bölgelerine sürmüşlerdi. Heralde şimdi de istanbula dandı :P[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

Ohah ya sen lüleburgaza gel merkezde bi at heykeli var en ayrıntılı yer orası resmen :D
said:
Asteroth, 29 December 2003 19:23 tarihinde demiş ki:
Hehe
Komik bir durum. Nedense Türkiye'deki heykel vs. gibi yapıtların hiçbirinde hayvanın cinsel organı yoktur. (Kanıtlanmış Gerçek) Heralde arkadaşın birisi isyan etti sonunda.[hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Sosyal ağlarda paylaş

bizim bi arkadaş yaptı onu..
sabahlıoduk caddebostan'da bi arkadaşın evinde
sprey almışlardı o gün amaçları başkaydı dönüşte akıllarına gelmiş iki kişi saklamış dier arkadaş da hali yoluna sokmuş boğanın testisleri.. ertesi gün deniz otobüslerine gitmek için önünden geçerken baya gülmüştüm dolmuştakiler garip garip bakmışlardı..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...