Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Camping Setting:UnApproacable East

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Buralarda geziyordum ..Bir camping Kitabi buldum..Allah allah yenimi cikmis derken baktim icine.
1 saat kadar okudum(okuzmuyum neyim almadan kitabi) Sonra yeni yeni prastij siniflar var fln baya guzel ...de bir yanlislik var
neden derseniz diger camping Settinglerin kitaplarina gore baya degisik olmus bu.yani reklam amacli gibi.
Cunku bir Sinif hakkinda yaziyor bir hikayesi birde featleri...geriside wizards of the Coast sitesinden ulasabilirsiniz diyor..Aklima geldi Ulan essekler eger ordan ulasacaksam ben bu kitabi niye aliyorum.
Nekadar sinif ve buyu varsa hepsinin sonuna bu eklenmis....
Bole bir model kitap turu varmidir.Yoksa bu nedir ??(kopya degil hardcover cunku ve Plastikle satiliyor)
Bilmiyorum bir yasima daha girdim,[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler (burasi)
Grim Fandango Turkish Fan Club
Kilicim ve ben ve kullanim
Mesaj tarihi:
Karatur geyıgı..
Herkes WotC dan o buyulere ulasabılır ama kıtaptakılere sadece kıtabı alanlar(pdf.)ulasabılır bı de bu yonden dusun...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Mesaj tarihi:
en güzel camping setting ormanda odun ateşi... :lol: camping setting unapproacable :lol::lol: aaaaaayayayay. hoca çok dikkatsiz yazıyosun ya bimilyonuncu kez sölüyom sana.[hline] To resist change is folly.
To direct change is unlikely.
To co-operate with change is an act of intelligence.
Mesaj tarihi:
Evet arkadaslar Ilk sazanizimizi bulduk...
Alkislayalim
*!kivirir*
Ben zaten biliyodum.,...
de ulan nasil bole bir hatayi yeniden yaptim(ahh su acelem) ben ona yandim lol.
Neyse yarin gider birdaha bakarim su kitaba Web enchanted mi yoksa baska birseymi.,[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler (burasi)
Grim Fandango Turkish Fan Club
Kilicim ve ben ve kullanim
Mesaj tarihi:
Unapproachable East campaign setting değil acessory'dir. Adı üstünde Forgotten Realms'ın doğusunu anlatır. Tabi biz sadece bu bölgeyi anlatırsak kimse almaz bunu diye düşüdükleri için de içine birkaç yeni class büyü falan eklemişler. Bu yüzden geri kalan büyülere class'lara players handbook'tan ulaşabilirsiniz demesi normal.
  • Yeni Oluştur...