Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sans of time PC versiyonu [Babanla Dövüs ]

Szasstam

Öne çıkan mesajlar

Kısaca babam olucak o ucubeyi öldürmek icin özel bisi yapmam mı lazım ?
Vuramıyorum amcama arada sırada vuruyorum denk geliyor cok az denk geldi ama kasıl kasıl bulamadım yolunu 30 dakika dovustuk ama sonuc sıfır aynı noktadayım ve save alamadıgımdan yoldaki tuzaklarıda her seferinde gecmekten feci bıktım gerci artık gözüm kapalı geciyorum her oyunu actıgımda ama olsun :=)
Sosyal ağlarda paylaş

bak orda koridorun en uzak köşesine git yerde su birikintisi olacak zaten teleport oluyor elemanlar yanına.. gücün azaldığı zaman ordan su içebilirsin ama dikkatli ol içerken feci gömüyorlar kırmızı mızraklı adamlar combo yiyiyor da mavi mızraklı adamlar yemiyor onlara direk kaynıcaksın baktın defense yapıyor o zaman at bi takla arkasından vur ama öncelikle kırmızıları hallet.en son baban kaldığında zaten 4-5 kere adam akıllı vurduğun zaman yere seriyorsun onada dagger koydun mu yerde bitiyor orası ama ne dehşet yerler var takıldığın bölüm olursa söle yazayım bu arada ps2 de oynuyorum ben umarım aynıdır.[hline]KinGpiN the striked sazan
BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki:
yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum...

[Bu mesaj theKingpin tarafından 29 December 2003 23:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

belirli bir süre sonra bitiyorlar da zaten çok ağır darbe aldığında zamanı geri alıp darbelerden kaçmaya çalış.Birde ek olarak o mavi renkli mızrakçıları nasıl desem pc deki hareketini bilmiyorum ya işte üzerine basıp bi hareket yapıyor onu yemiyorlar ondan bahsetmiştim zaten denemişsindir kesin o yüzden duvar kenarında durmaya bak duvarken sekip adamın üzerine çıkarsan yiyiyorlar.[hline]KinGpiN the striked sazan
BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki:
yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

ben orda babayı yanlız bıraktım once dierlerini hallettim sora babayla uğraştım ..
babaya direk vurmak zor baya, rahat blokluyo ama arkasına zıplayarak cok rahat vuruluo, o da vuramıo zaten ehe
kolay oluo baya habire arkasına zıplayarak :)[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki:
Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...