Qal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Örneğin: dream sphere ile panter formunda koşarken aynı esnada winged helm ile caster spd olunabiliyor mu?[hline]Qal 50 Armsman 8L2 nasırlı şovalye Sercain 50 Cleric 3L4 Margot 48 Theurg 3L7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 eheh başlığı yazamamışım active artifact demek istedim[hline]Qal 50 Armsman 8L2 nasırlı şovalye Sercain 50 Cleric 3L4 Margot 48 Theurg 3L7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blood Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 artifact ları kullanma arasında bi timer olması lazım ama 1 dakika gibi basit bişey olabilir tam emin değilim. bu arada winged helm lvl lemesi en gıcık artifactlardan biridir :) dream sphere de nerf yedi zaten.[hline]Koroglu ZorbeyinOglu Hero of Bedevere/BlackStar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 farklı artifactlerden istediğin ability i kullanabilirsin bildigim kadariyla. seninki cok extreme bi örnek emin değilim ama ben shade mode a geçsem de vest imi kullanabiliyordum. dream sphere cok da ahım şahım bişi diil bence de. vaultta duruyor benimki. ability timer 15 dakika. ama unequip edersen resetleniyor. aynı artifact üzerinden 2 timer lı ability i aynı anda kullanamazsın ayrıca. birini kullanabiliosun. [hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN [Bu mesaj malsahibi tarafından 29 December 2003 20:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 o olay biraz degisik deneyip gormen gerek mesela ben harpy featler cloack taki disarmi aciyorum bi dk sonra wolf a donuyorum disarm proc gidiyo yerine kurtun disease proc u geliyo[hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L1 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 3L0 - Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Ne onlar be ne diyosunuz= ????[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 dream spherenin statlari guzel sirf statlari icin alinabilir.. zate gem slota gidiyo 4x7 resistli gem of sprit abhorrentten iyidir.. şaka maka bi hesap yaptım istesem itemlerle hps'mi 2874 hpsye çıkarabiliyom.[hline]Qal 50 Armsman 8L2 nasırlı şovalye Sercain 50 Cleric 3L4 Margot 48 Theurg 3L7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 barrowsta en iyi xp veren moblar hangileri? ben de level alayım bari dream sphere a. kitty kitty kitty[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ACtifactlar nee yahu?[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ya bi sus durlag kalıbı dinlendir be olm.. Söz bilirsen söyle sözünden ders alsınlar bilmezsen sukut eyle seni adam sansınlar !! ;)[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 olm bi seye cevap yazma da motorun sogusun...hele sen o ethernet kablosunu getirme bak neler oluo.. zaten tlfonlasiris girerkene iyi yillar kardesim[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: [Bu mesaj Durlag tarafından 30 December 2003 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 saol canumss[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 barrowsta wight room a git abi full buffini cak dal odanin ortasina hepsini siradan gecir sonra pop olana dalarsin falan sabahtan aksama kadar kas orda lvl 10 direk[hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L1 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 3L0 - Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar