Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aynı anda 2 artive kullanılabilir mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Örneğin: dream sphere ile panter formunda koşarken aynı esnada winged helm ile caster spd olunabiliyor mu?[hline]Qal 50 Armsman 8L2 nasırlı şovalye
Sercain 50 Cleric 3L4
Margot 48 Theurg 3L7
Mesaj tarihi:
eheh başlığı yazamamışım active artifact demek istedim[hline]Qal 50 Armsman 8L2 nasırlı şovalye
Sercain 50 Cleric 3L4
Margot 48 Theurg 3L7
Mesaj tarihi:
artifact ları kullanma arasında bi timer olması lazım ama 1 dakika gibi basit bişey olabilir tam emin değilim. bu arada winged helm lvl lemesi en gıcık artifactlardan biridir :) dream sphere de nerf yedi zaten.[hline]Koroglu ZorbeyinOglu Hero of Bedevere/BlackStar
Mesaj tarihi:
farklı artifactlerden istediğin ability i kullanabilirsin bildigim kadariyla. seninki cok extreme bi örnek emin değilim ama ben shade mode a geçsem de vest imi kullanabiliyordum.
dream sphere cok da ahım şahım bişi diil bence de. vaultta duruyor benimki.
ability timer 15 dakika. ama unequip edersen resetleniyor. aynı artifact üzerinden 2 timer lı ability i aynı anda kullanamazsın ayrıca. birini kullanabiliosun.

[hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN

[Bu mesaj malsahibi tarafından 29 December 2003 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o olay biraz degisik deneyip gormen gerek mesela ben harpy featler cloack taki disarmi aciyorum bi dk sonra wolf a donuyorum disarm proc gidiyo yerine kurtun disease proc u geliyo[hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L1 - Kay
Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L2 - Kay
Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin
Astinus lvl 50 Paladin RR 3L0 - Kay
Mesaj tarihi:
Ne onlar be ne diyosunuz=
????[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Mesaj tarihi:
dream spherenin statlari guzel sirf statlari icin alinabilir.. zate gem slota gidiyo 4x7 resistli gem of sprit abhorrentten iyidir..

şaka maka bi hesap yaptım istesem itemlerle hps'mi
2874 hpsye çıkarabiliyom.[hline]Qal 50 Armsman 8L2 nasırlı şovalye
Sercain 50 Cleric 3L4
Margot 48 Theurg 3L7
Mesaj tarihi:
barrowsta en iyi xp veren moblar hangileri? ben de level alayım bari dream sphere a. kitty kitty kitty[hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Mesaj tarihi:
ACtifactlar nee yahu?[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
ya bi sus durlag kalıbı dinlendir be olm..

Söz bilirsen söyle sözünden ders alsınlar bilmezsen sukut eyle seni adam sansınlar !! ;)[hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA

Mesaj tarihi:
olm bi seye cevap yazma da motorun sogusun...hele sen o ethernet kablosunu getirme bak neler oluo..
zaten tlfonlasiris girerkene

iyi yillar kardesim[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...

[Bu mesaj Durlag tarafından 30 December 2003 17:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
barrowsta wight room a git abi full buffini cak dal odanin ortasina hepsini siradan gecir sonra pop olana dalarsin falan sabahtan aksama kadar kas orda lvl 10 direk[hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L1 - Kay
Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L2 - Kay
Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin
Astinus lvl 50 Paladin RR 3L0 - Kay
  • Yeni Oluştur...