chiendelna Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 selamlar benim bir sorunum var. bu siteye girdikten sonra makinama bir bela bulaştı. internet explorer açılırken sürekli bu lanet şey kendini set ediyor bu siteye yönlendiriyor. ben giriş sayfasını başka birşey yada boş bıraktığım halde... bundan nasıl kurtulurum... bu nedir ... yardımcı olursanız teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 tek bi tane bölüme açsan yeterli olurdu. :)[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chiendelna Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 eheh. saol yardımların için belki gören olmaz diye iki yere açtım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 pek hoş bişi değil yaw.pek yapmasan iyi olur. neyse öğrenmiş oldun ;)[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar