yosun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Ya nette hiç adam gibi mins guide bulamadım bilen varmı? Yani hangi lvlda nerde takılıcaını flm söliyen bi guide (ne kesiceksin vs vs vs gibi) Şu an 24'üm 30'a kdr nerelerde takılmalıyım mins oynatan varsa yardım edebilirmi?[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 cornwalla , catacombs civari iyidir 30 olman icin. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Bazı fix bölgeler var artık, mesela solo için keltoi ant room (senin lvl in için) yada Gwern (gene keltoide sol tarafa giden koridoru takip et) grup için catacombs ve lyonesse girişindeki Dunters, Hatta 30 a yakınlaştığında iyi grupla barrows girişindeki gobosh larda olur. Heh, guide bulana kadar idare edersin :p[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 olmayanlar olanlardan aliyolar :)[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: BonePART, 28 December 2003 22:46 tarihinde demiş ki: herkesin mi level 50 nexcrosu war[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 02 December 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bone'unkinin benzeri, şaka yollu asılmalara bi diyeceğim yok. Ya ole deme canım cıkmıstı benim o necroyoyu yaparken bırakında sefasını surelim :)[hline]Konhart 50.8 Necro Mosqi 50 İnfil 4L1 Coming soon 50 reaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: BonePART, 28 December 2003 22:46 tarihinde demiş ki: walla ben bi alt acıyım demiştim bi level 20 yazdım 20 tane sey hepsinde aynı sey yazıyo city of avalon bu pkadar mı power level olur herkesin mi level 50 nexcrosu war[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 02 December 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bone'unkinin benzeri, şaka yollu asılmalara bi diyeceğim yok. O iş gerçekten kabak tadi verdi. Bizde de chanter focus pull yüzünden mele bir class olarak grup bulman neredeyse imkansız. İki seçeneğin var. Ya grubu kendin kurucaksın (ki bu da hayli zor) ya da guild olarak xp grupları olucak sende arada kaynayacaksın. Hibernia da başladığımdan beri bu kadar çok druid, bard, chanter görmedim. :) Umarım 1.65 de gelen patch le düzelir.[hline]Borges light chanter Kerghan lvl50 Animist Duman lvl44 Valewalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 midde sm ve healer'ın pli iyidir. :) sm focus pull healer ae stun sonra pbaoe :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Bide bonedancer diye bi kavram var.[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 bonedancerin powerla alakasi yok bence.cok mana harciyolar bir mob icin. 3-4 sarida tamamen bitiyo mana.midgardin poweri anca healer ve sm ile olur [Bu mesaj daverc tarafından 29 December 2003 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 su anda en iyi pls yi hala caby ler atıyor lvl 20 chari 1,5 gunde 50 yaptıgını soleyenler var ne kadar doru bilmem ama gercekten super exp geliyor zaten lvl 45 kadar pl yesen gerisi ni yapmak birazda sansın iyi giderse 1 hafta almaz necronun pl si ile 1 gecede 20 den 30 a cikarabildim tabikide iyi ama caby nin yaninda hic bisey cunku necronun pl cekecegi butun her yer campli sıra beklıyosun evet bher yer SI in anasını nıkahında kı spotlar bıle camp ve adamlar gelıp ne zaman ısın bıtıyor dıye soruyor 5 saat diyosun adam 5 saat sonra gelıo bu kadar boku cıkmıs durumda cıdden lvl kasanlara acıyorum[hline]Konhart 50.8 Necro Mosqi 50 İnfil 4L1 Coming soon 50 reaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: Zegna, 30 December 2003 03:49 tarihinde demiş ki: said: BonePART, 29 December 2003 15:16 tarihinde demiş ki: pl middede warsa her kezde aynı bizde eskiden cabby gobbo pull wardı nerflediler necro geldi zaten hib pl land resmen bi enchanter bi bardla focus pull sanısım middede shamanlar pl yapıyo[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 02 December 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bone'unkinin benzeri, şaka yollu asılmalara bi diyeceğim yok. cabby nerf gelmedi hala eu ya sanırım mıllet catır catır pl lıyo. suan tanglersta pl atamıyormu cabby? nası bı nerf geldi?[hline]McFly albion / excalibur -Guardians of Light- `zegna lvl 51 Infiltrator Saracen Eagle Knight buffmatic 45 Cleric Boofer Briton Myrmidon diomache crush merc inc. Briton Myrmidon zegna karde4im git yat uyu yawss.. =))[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 bende yatcem garik simcik...[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Weretiger Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 daha dün akşam yaklaşık 40küsür dakikada 20 den 24 yaptı bi arkadaş bg1 charımı, ne cabalistlerde bi sorun var, nede goblinlerde/tanglerlarda :) hepsi çatır çatır görevlerini yapıyorlar vallahi :) buffbotuna pl atıyordu da 50 cab arkadaş, gurupta 3 kişiyken bile buffbota pull başına 0,1den fazla geliyordu. yani maşallah derim. hatta biyerden para bulur 47 mincerimin son 3 lvlini de parasıyla kastırmak gibi düşüncem bile var :D[hline]Obscurd HAYVANHERiF 50th season ASq Paladin - Deleted [R.I.P.] Obscurd ANIMAL 4X ASq Minstrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Weretiger Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ha buarada zegna aklında bulunsun, arcane5 ile bufflanmış cabalistlerin dot tick cap'i 412 imiş duyduğuma göre :D bozar diyorum, bul şöyle bi cab de rahatla be güzelim :)[hline]Obscurd HAYVANHERiF 50th season ASq Paladin - Deleted [R.I.P.] Obscurd ANIMAL 4X ASq Minstrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar