Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Soru gayet acık. Tartışalım ve bir karara varalım aynı zamandada bize konu olsun. Ben kendi yorumumu söylüyorum. Korkunun sebebi bilinmeyendir. Insanlar sadece bilmedikleri şeylerden korkarlar. Ornegin karanlik bir yolda yürürken kırmızı gözleri olan iri yarı bir silüet gördüğünüz zaman korkarsınız çünkü onun ne olduğunu ve size ne yapacağını bilirsiniz fakat bir köpek sizi kovalarkenki korku değildir. O köpeğin sizi yakalayabileceğini ve yakalayınca sizi ısıracağını bilirsiniz o yüzden bundan endişe duyarsınız.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 bilinenden de korkariz bilinmeyenden de, yani en azindan ben, ikisinden de korkarim :) ama bilinen ve de korkulan seye karsi yapilacak biseyler olma ihtimali umut verir, derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 korku senin beyninin yarattıgı bısey aslında korkmuyorsun ama sen onu kendın dusunerek yaratıryorsun sen gordugun bıseyı beynınde sorgulayınca korkmaya baslıyorsun ho? ne dedım ben ya[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Korku sadece budur diyemezsin. Dedigin gibi her kategoriyede girer.[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 walla ben otururken bole camdan içeri bakan bi tip gorsem mesela kalpten giderim[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 kendimi ornek gosterirsem gercek olan seylerden pek tirsmiytorum(evde otururken hirsiz cikhmasi gibi) ama dogaustu yada olmasi mumkun olmayan seylerden ( hani ringde samara tv den cikiyordu ya ole seylerden yada bi uzayli falan) deli gibi tirsiyorum(dum :))... sonuc olarak ; ne oldugunu bildigin seyle en azindan savasabilirsin ama ne oldugunu bilmedeigin seye ne yapacam diye dusununce insanin *yusuf mode on* demesi geliyo :) sacma yazdim ama neyse .. isallah anlatmak istedigimi anlarsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 ne bılınenden nede bılenmeyenden korkmazsın bılınen den sadece olayı buyuterek korkarsın bılıınmeyendne ıse nede olsa bılmedıgın ıcın korktugunu sanırsın nese ya ben ıyısı yatıyım :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Uçağın düşmesi bilinir ama ben hala uçağa ilaç içmeden binemem.. Yoksa sen nesnesel bilinmezliktenmi bahsediyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 lol ona $ok olmak deniyo diablo bende gorsem heralde camdan o tiple birlikte atlarim[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 aslında korku yok! o matrix in yarattıgı bisey![hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 said: Diablo, 07 September 2003 00:47 tarihinde demiş ki: walla ben otururken bole camdan içeri bakan bi tip gorsem mesela kalpten giderim[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Buda ayrı bir deli korku benim için. Iyy şimdi camdan baktıını düşünsenize ay içim ürperdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 bence ucaktan bi aksilik halinde (cok dusuk bi ihtimal olmasina ragmen) kurtulamayacagimizi bildiimiz icin korkariz. mesela ben ucak atlantik okyanusunu gecerken bayaa korkarim, simdi dussek su denizin ortasina gibilerden :) ve fakat arabaya binerken kaza olma ihtimali ve de olu sayisi cok daha fazla olmasina ragmen, aman allah ya kaza olursa diye korkmam, cunku bi kazada kurtulma oranin daha yuksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 aha bunu dusunmemistim isallah basima gelmez kitlenir kalirdim 2ay vallaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 ehhe diom işte anca ole şeylerden korkarım[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 edi cok iyi noktaya deginmissin. ikiside ölüm korkusu Ama soylediklerinin arasindaki tek fark, arabada olme olasiligi az. Ucakda ise, duserse cok buyuk ihtimal kurtulan olmuyor.[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Son noktayi koyuyorum; korkunun kaynagi bilinmeyendir kaynagi belliyse hissedilen duygu kaygidir dagilabilirsiniz.[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]Talk to the hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 bence oyle degildir, fobi denen duruma bakalim, korkunun asmis hali, ama fobik insanlar neden korktuklarini bilirler, ve fakat bu kaygilanmak deildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 İlkinde ikiside diye düşündüm ben ama düşününce bildiğim ve korkutğum birşey bulamadım. Sanırım korku bilinmeyenden geliyor.. Bence köpekten korkmanın sebebi köpeğin ne yapacağını bilmemenden kaynaklanıyor. said: fizban, 07 September 2003 00:45 tarihinde demiş ki: köpeğin yarattığı şey de korkudur bence. bilinmeyenden korkarız ama bilinenden de korkarız[hline]BURAYA ÇÖP DÖKEN EŞEKTİR ! [hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Apprentice Sharpshooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 bence gayet de bilirsin kopegin ne yapabilecegini: yani ya isirir, ya isirmaz senin korktugun kopegin isirabilme ihtimali, ki ne oldugunu tanimlayabildigin bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 green martian bende aynen senin gibi düşünüyorum. Uçak korkusu demişsiniz. Uçaktaki korku değildir. Uçağın düşmesine karşı endişedir. Evin içine bakan bi adamdan korkmazsın çünkü onun bir adam oldugunu bilirsin ve endişelenirsin ama bu gidip yinede eline bir odun almanı engellemez. Insan bildigi birseyden korkmaz.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 yok adam anlamında demedim acaip bi tip anlamında dedim adam olsa korkmam zaten[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Kopegin ısırma ihtimalini bilirsin bundan endişe duyarsın fakat köpek ısırırsa ne olacağını bilmezsin o yüzden bundan korkarsın.(kuduz mu olacam hastaneyemi gidecem vs.)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 said: green_martian, 07 September 2003 01:03 tarihinde demiş ki: Son noktayi koyuyorum; korkunun kaynagi bilinmeyendir kaynagi belliyse hissedilen duygu kaygidir dagilabilirsiniz.[hline Super solemissin opuyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Turk Dilo (Dilo deil dil kurumu hey allam) Kurumu der ki: Korku: Bir tehlike veya bir tehlike düsüncesi karsisinda uyanan kaygi duygusu Kaygi: Üzüntü, endise duyulan düsünce, tasa dolayisiyla, kaygi uzuntu de iceren biseydir, genellikle birileri ya da biseyler icin kaygi duyulur ama biseyden ya da birisinden korkulur. Kayginin kaynagi da belirsiz olabilir, yani 'ya kardesimin basina bisey gelirse' orneginde oldugu gibi, basina ne gelecegi bi bilinmeyen [Bu mesaj edi tarafından 07 September 2003 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Korku ve endişe farklı şeylerdir arkadaşlar. Korktuğun herşey bilinmeyendendir ama her bilinmeyen korkunç değildir.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar