Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mal internet arkadaşımızın bön bön kitlenmesi

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Ya kafayı yicem aldığım günden beri internet bilmem kaç dakkadır bir donuyor ahanda gene dondu! evet şuan donuk! siteyi yazdım enter boş ekran pulse var pulse atıyorum aynı görüntüde kalıyor mircden kendime mesaj atıyorum tık yok gidiyorum ping superonline yazdım aha sadece ekran çıkıyor
VE ŞİMDİDE DÜZELDİ
10 15 SN BEN DONUYORUM BUNE
PİNG ATTI REPLY GELDİ
PULSE ETTİ
MİRCDEN KENDİ MESAJLARIM GERİ GELDİ
SİTE AÇILDI
HATTA SİTE DE UPLOAD SİTESİ
yani ss:)

Kafayı yicem dakka başı dakka başı donuyor 56k da yok
BİR SANİYE DÜZGÜN ÇALIŞTIĞINI GÖRMÜYORUMKİ
BİR UO GİBİ ONLİNE OYUNLAR ETKİLENMİYOR!
Hİçbir mantığı yok! rasgele şeyler etkileniyor etkilenmiyor deli ediyor beni!
AL GENE DONDUUUUUUUUUUUUUU
BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEH
*!You see chemical started to slap uncontrolly*[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
"*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !

Sosyal ağlarda paylaş

başlangıçta çalışan bütün programlarını kapa önce
norton fln mesela ...
daha sonra explorer haricinde nette işlem yap
UO oyna diğer oyunlar bir dene
-t parametresi ile ping çek sonuçlara bak
sonra birde hiç birşey açmadan sadece explorer kullan ...

olay explorerdan yada arka planda çalışan bir programdan kaynaklanıyor bence ...

msconfig komutu ile başlangıçta otomatik çalışan progları iptal edebilirsin. bilgisayar açılırken shift tuşuna basılı tutmakta tek seferlik bir çözüm. regedit ten silmenin yoluda........ nooluyo lan coştum eheh .. neyse yeter bu kadar ..[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ).
Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi.
Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri.
Sosyal ağlarda paylaş

benım makınada bır anda yuksek byte gelınce cokerdı net :) mesela mIRC de 20 kişi aynı anda bişey yazsın feci bir laga gırerdım bır sure gıderdı gerı gelırdı. Yada bır flash calısması ızlıycegım zaman sayfayı actıgım gıbı cokerdı fılan.Kısaca kafayı yerdım. UO oynarken hıc bısey olmazdı . babalar gibi oynardım.
valla o dıal up modemden kurtuldum. ama şimdide buna benzer bir sorun var. UPLOAD yapınca ağ baglantısı koptu dıyor . sonra gerı gelıyor cok rezıl bır durum kafayı yıyorum. Gecmıs olsun.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

explorer diil yaf uo donmuyor ama uo dan çıkınca takılıyor ekranı internet gelene kadar:) yada login olunmuyor uo açılmıyor sora düzelilo denicem şimdi[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
"*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Sosyal ağlarda paylaş

dial-up ise modemini
ADSL + ethernet kartı ile bağlanıyosan
hem modemini hem ethernet kartını
vs gibi şeyleri bi yazıver bakim
bide işletim sistemini yaptıın güncellemeleri vs ...

ha bide ekran kartını ...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ).
Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi.
Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri.
Sosyal ağlarda paylaş

Ethernet 2 tane var 2 si farklı marka kaliteli olana bağlı
Cnet PRO200 PCI Fast Ethernet Adapter
Realtek RTL8139(A/B/C/8130) PCI Fast Ethernet NIC
ASUS AGP-V3800M v3.75

Güncellememi ne güncellemesi? nerden bakcaz:)
Bide modem webstar[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...