Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İng. Ödevi (ohhşş)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
I'm Nobody!Who are you?
Are you--Nobody--too?
Then there's a pair of us!
Don't tell! they'd banish us--you know!

How dreary--to be--Somebody!
How public--like a Frog--
To tell your name--the livelong June""
To an admiring Bog!

Bunu paraphrase edicekmişiz(yani kendi cümlelerimizle yazacıağız) şahsen hiçbişi anlamadım :D
Beyinlerimizi bunlarla doldurup bizi beynimizi sulanmış ablak hebelek şeyler yapıp bizi salıcaklar diye korkmaya başladım!![hline] Part metal, part bone and all death..

I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
Mesaj tarihi:
Bu ne Zlorwf! kandırmışlar seni Hz2'de böle birşey yok[hline]MKC
_-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki;
ee ne var yatılıların g.tleri yok mu?

_-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi);
Ayağımda ayak var
Mesaj tarihi:
Eee. Yokta bize özelmi veriyolar? Artık erken manyaqlaştırma sürecine girdi heralde okul(Bu arada sen nası mesaj atıyorsun?)[hline] Part metal, part bone and all death..

I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
Mesaj tarihi:
Bu şiir tarzı direk e.e cummings e benziyo... o olması büyük olasılık. Bu şiir paraphrase edilmez ki? Etme, de ki "Bu şiir paraphrase edilmez.". Çok zor yani ne bileyim, ya da sen de saçmala.
e.e cummingsin saçma sapan şiirleri doludur... aklımda kaldığı kadarıyla bir şiirinde şöyle birşey vardı:
daha doğrusu şiir şöyle bitiyodu:

The devil ouch
the devil
green
dancing
devil
devil

devil
devil
WHEEEEEEEeeeee[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Mesaj tarihi:
Kesin bunuda paraphrase ettirirler:D[hline] Part metal, part bone and all death..

Mesaj tarihi:
Bu arada bu herif böyle saçma şiirler yazınca, 2. dünya savaşında bunu casus sanmışlar... kodlu yazı sanmışlar lol hapse girmiş askeri hapisanede... adam manyak abi... en sevdiğim şairlerdendir :)[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Mesaj tarihi:
Yok ya ben hatırlamıyorum gecen sene böyle bir şiir zlorwf(Nası msj atcam olm tabiki okulu kırdım bu hafta)[hline]MKC

Ayağımda ayak var
Mesaj tarihi:
Müberra Hoca kriteride var bu işin içinde Bonus unutma:D[hline] Part metal, part bone and all death..

Mesaj tarihi:
Writingci deil mi olm o[hline]MKC

Ayağımda ayak var
Mesaj tarihi:
Hayır, bu sene readinge geçti! writede ing hocası geldi iyice .oku yedik:D
Bu arada kusura bakmayın bu gün 7 ders ingilizce gördün Writing/Reading[hline] Part metal, part bone and all death..

Mesaj tarihi:
kadın bide nutuk falan attı işte yarın bunu şeetmesseniz derse hiç gelmeyin diye sıraları birer birer dolaşıp, yapmayanları dersten atarsa yarın ders boş :D[hline] he bide program bugün sux, 4 ders writingin ilk 15 saniyesinde dağılan millet üstüne 3 reading kombosu yiyo

[Bu mesaj Mirluin tarafından 30 December 2003 22:03 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...