Mix Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 selam."-"ISARETINIboslukOLARAKkullaniyorumSPACEcalismiyor:) Biraz-Sorum-ve-Sorunum-Var-Yardimci-Olursaniz-Sevinirim 1)Eve-Online-İsimli-Oyun-İcin-En-Az-Geforce256-Gerek-Denmis-Sitesinde. Ben-Bu-Oyunu-Oynayabilirmiyim-Ekran-Kartim:NVIDIA-RIVA-TNT2-Model64/Model64Pro 2)Kablosuz-pille-calisan-klavyemde-pil-zayif-isigi-yandigi-icin-yeni-pil-taktim-calismadi(restart-fln-attim)-sonra-eski-pilleri-taktim-gene-calismadi-en-azindan-pil-zayif-demesi-gerekmezmiydi-bu-klavyeye-mahkum-kaldim:)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 2. soru için Klavyeden veya radyo alıcından ''Connect'' tuşuna basmış olmayasın? Veya radyo alıcını daha da yaklaştırmayı deneyebilirsin...[hline]Kalbinde yerim yoksa,ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 tamam 2. soruna gerek kalmadi space tusu calismaya basladi bianda 1. sorumu bilen var mı ? [Bu mesaj -Mix- tarafından 29 December 2003 00:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ale Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 En kötü ihtimal bir arkadaşından 1 günlüğne alıp deneyebilirsin... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ekran karti konusunu yok mu bilen onemliydi de?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 up[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar