Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Düşünüyorum,[hatta varım] bence bildiğinden korkar çünkü ondan kendine ne zarar geleceğini bilir. Ama bilmediğinden de korkar ne zarar geleceğini bilemez? Paradoks?[hline]uyku ve uyanıklıkta. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 açılmıştı zamanında yaw aynısı[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 bildiğinden korkar tabi.bilmediği birşeyden korkamaz çünkü bilinmeyen karşısında organizma duyuları harekete geçiremez.Şöyle düşün hayatında ilk kez kaleme benzeyen ama konuşan garip birşey görüyorsun.Ufacık tefecik ne korkarsın ne birşey edersin merak edersin ama konu başlığı korkmak.. *çevirr*..[hline]fedaykin, demiş ki: Ve unity elini amerikan anayasasına basarak milli marşlarını söylerken gözünden aşağıya mutluluk yaşları süzülmektedir apache the taksimetre [Bu mesaj Apache tarafından 29 December 2003 19:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ıkısındende korkar zararlı oldugunu bıldıgı seyden korkar bılmedıgı seyden kesınlıkle korkar bunun en basıt ornegıde karanlıktan korkmaktır... yada zuzaylı denen mahlukatlardan[hline] edit: cumle dusukolmus, kaldırayım [Bu mesaj AssassiN tarafından 29 December 2003 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Ata sözü vardır... Insanlar anlayamadığı şeylerden korkarlar... Bilmek göreceli bir kavram çünkü.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ben bilmediğim bişeyden daha çok korkarım şahsen düşünün mesela böle gece gidiyosunuz karşınıza hebeleee diye cradle ın bas gitaristine benzeyen bi tip çıkıyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 delikanli adam korkmaz! korksa da belli etmez belli edecekse de, bilmediginden korkar![hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 bencede bılınmeyen bılınenden cok daha baskındır sonucta bıldıgın seyı onleyebılırsınde bılmedıgın seyle karsılastıgında ne yapıcagını bılemezsın[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ben bildiğimden nasıl kurtulucağımı daha rahat bilirim yada ne oldunu ama bilmessem panik olur. panik olursada bişey yapamassın. Bildiğimden korkarım ama bilmediğimden daha çok korkarım kısaca.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Bilmediğin şeyden korkamazsın çünkü bilmiyosundur, ama tam olarak bilmediğin şeyden korkarsın mesela böle korku filmindeki bazı bilinmeyen öğeler, o öğelere bilinmeyen diyemeyiz, biliyoruz ama tam olarak deil... gibi bişey işte çok karışık oldu[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 bu konu vardı bayağı önce yahu. orada bayağı tartışılmıştı; bir bakıver oralara deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 H.P. Lovecraft derki : "insanoğlunun en eski ve en güçlü duygusu korkudur, en eski ve en güçlü korku da bilinmeyenin korkusudur"[hline]www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: Wulfgar, 29 December 2003 20:20 tarihinde demiş ki: Bilmediğin şeyden korkamazsın çünkü bilmiyosundur, ama tam olarak bilmediğin şeyden korkarsın mesela böle korku filmindeki bazı bilinmeyen öğeler, o öğelere bilinmeyen diyemeyiz, biliyoruz ama tam olarak deil... gibi bişey işte çok karışık oldu[hline]Avatar... Tam olarak yukardaki gibidir. Hakkında hiçbirşey bilmediğiniz birşeyden korkamazsınız. Ama yok ufo, yok canavar, yok peri, börtü, böcek, bunlar bilmediğimiz değil, tam olarak zihnimizde canlandıramadığımız nesnelerdir. İşte böle :)[hline]darkspade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 bu bilmek nasıl bir kavram onu bilmiyorum.. bilmediğin şey ( yani düşünemediğin şey ) aslında yoktur. ve olmayan bir şeyden nasıl korkarsın?[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 H.P.Lovecraft amcamız bunu cok guzel anlatmıs sentezlemıs yansıtmıstır yazılarında daha fazla soze gerek duymuyorum saygılarımla...[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 belli olmaz. Mesela ben bılmedıgım birini korkmadan dovmustum. Sulalesi gelince korkmustum.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: Bıshop, 29 December 2003 20:23 tarihinde demiş ki: H.P. Lovecraft derki : "insanoğlunun en eski ve en güçlü duygusu korkudur, en eski ve en güçlü korku da bilinmeyenin korkusudur"[hline]www.fallenbishop.cjb.net eh benden hızlı çıktın...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 iyide burada fiziksel bir olaydan bahsetmiyoruzki. gayet soyut kavramlarla uğraşıyoruz.. bu arada "know your enemy" yani. yarın bigün mafyaya çatsan dalsan böyle tamam adamı dövdün de ölürsün lan geuhgu[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: Alexi_Septimus, 29 December 2003 19:45 tarihinde demiş ki: Ata sözü vardır... Insanlar anlayamadığı şeylerden korkarlar... Bilmek göreceli bir kavram çünkü.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ katılmaktayım[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Lol geyiğe bak! "Bilio ama şimdi bak biraz bilmio aslında ama görmüşte zıvı dıbımsadk alsdk" Bilmediğinden korkar diorum, Lovecraft'da bunun üstadıdır zaten. Dünya üzerine onun kadar bilinmeyenin korkusu üzerine düşünmüş adam olduğunu sanmam :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 aslında değişir tabi duruma göre ama bilmediğinden korkmak daha mantıklı ama bir eleman vardır adam süper iyi dövüşür seni döveceğinden korkarsın buda bilmekten gelen bir korku.[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Aynı topici ben açmıştım... İnsan bilinmeyenden korkar...[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 bılınmeyen cok genıs bı kavram yanlız bılınmeyen ama varlıgı farzedılen/varlıgından emın olunmayan seyler dıye kısıtlamaklazım sonucta x galaksısının y gezegenınde olan z varlıgından korkamazsınkı, bılmıyosun cunku ole bıseyın oldugunu :) gece yarımdan sonra karanlık bos bı ara sokakta gezmekle aynı sey degıl yanı..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Bılınmeyeden daha cok korkar bence. Mesela düşünün bir gece yürüyorsunuz . Çat diye önünüzde bir ışık dalgası, içinden uzaylı abiler cıkıyor. HEHEH selam mı dersınız? Tabiki korkarsınız .[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Öyle olaylar vardır ki bildiğiniz halde önlem alamazsınız ve çok korkarsınız ama genelde bilinmeyen korkutucudur.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar