ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Beyler bunu nası halledebiliriz e-mail gonderemiyorum bi ayarı flm olabilir mi ? Yardım ederseniz sewinirim .[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Up ama ya :/[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Telefonunun pop3 ayarlarını yaptın mı sonra bu ayarlar yapılıysa gprs'de falan olman gerekiyor! Yada operatörün ne ise onu ara sor belki açılması gereken bişiyler vardır. İmzanı da biraz daralt :)[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 pop3 ne diye sorsam "ıyy telefondan annamıyo bu bunnarın da eline veriyolar ya telefonu gıcık oluyorum" $eklinde du$unmezsin dimi ?[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 dusunmez pop3 telefonla degılde emaıl'ınla ılgılı zaten pop3 kullanıcagın maıl serverının maıl atarken kullandıgı serverın adresı olur smtpde gelen emaıl'ın serverı.. dolayısıyla yahoo'nun, hotmaıl'ın onun bunun farklı smtp ve pop3 adreslerı var. buyuk ıhtımalle yahoo'yu kullanamazsın zamanında denemıstım, yahoo maıl'ı yahoo'nun kendı adresı dısında kullanmaya calıstıgında (outlook express felan) olmuyor kullanabılmek ıcın senelık $1-2 gıbı abuk bı para vermek lazım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 peki ne yapmam gerekiyor mail gondermek icin ?[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 pop3 ve dıger server ayarlarını yapman :) daha once yapmadıgım ıcın bılemıyorum sen once bu server adreslerını bulmakla basla dene bakalım calıscakmı hotmaılse gıt hotmaıl'ın sıtesıne search falan ettır, hotmaıl pop3 server vesaıre dıye..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 saolasn denerim ..[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar