Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ao ya basladik birde soldier actik ama...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Walla cok olmadi baslayali iste bi girdik öyle bikaç saat içinde sizin için ne kadar az olsada lvl 15 oldukta şimdi napıcam yani aslında oyunun temel bilgilerinde bile eksiğim var ama neyse bir soldier char ve gelişimi için neler önerirsiniz...[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Mesaj tarihi:
Ingilizcen varsa burayi oneririm en iyi bilgi alabilecegin yerlerden biri...
http://forums.anarchy-online.com/forumdisplay.php?s=52835f1a596cae7eddeed206fd98490b&forumid=168[hline]Lvl 96 Enforcer ''Hayvanat'' in Atlantean.
-----------------------------------------
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Mesaj tarihi:
Eheh yine altlar yine grup yine akşama bir tell atalım görüşelim...

karakter ismi "Lionas" lvl 27 Crat[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Story of SadButcher"

horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Mesaj tarihi:
benim ma 38 oldu
/tell Manuklee pls =)

ha bu arada invuloncuum senin fixer a aradıımız nanoların hepsi misslerde bosslardan çıkıo bi ara alalım hepisini =)

bu arada ql 50 civarı ma suiti olanlar yardım edebilir mi =)[hline]This holy reality, this holy experience.
Choosing to be here in...

This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in
This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion.

Playlist
Mesaj tarihi:
adam gibi silah olmadigi için 27 lvl olmuskene silip bi ma actim bikac saat önce simdi 9 lvl falanim /tell Arckharas simdi yeni sorumuz pvp için iyi bir ma yi nasil yetistiririz.[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!

[Bu mesaj KARAMURAT tarafından 30 December 2003 15:41 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...