Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu nedemek simdi

sadATS2

Öne çıkan mesajlar

carsamba gecesi holocron trade icin hilalden coronete gitmem gerekiyordu, yeni baslayan bir arkadasin evini kurduk ve ginelusa beni oldurmesini sdoledim trade icin gittigimden dolayi faction isleri yada pvp gb konularla ugrasacak vaktim yoktu. neyse orada holo trade basladim ve coverttim keza kendimi ginelusa oldurtup klon mertkezinden tertemiz cikmistim. bu arada trade yaptigim kisilerle sadece tell komutunu kullanarak konusurken bir sey dikkatimi cekti , imperial bir wookiee starport kapısında sureklı adımı soluyordu yada pa mı iste sad... rip.... gb. fark edince elemana dondum ne istedigini sordum. ama bu arada da isime devam ediyordum. eleman bana sen rp ciye benzemiyosun dedi ve es zamanlı olarak starporttan cikan 2 rebel tarafindan incap ve slain edildim , acikcasi adamlara da cevap vermedim cunku o an icin onemlı islerim vardi. ama simdi o kosusturmaca gectıkten sonra olay kafama takıldı. bu adamlar covert bı adama nasıl saldırdılar veya ben tef e nasıl dustum. nooldu abı sımdı nıe oldum ben. acaba dinamik bir quest mi oldu da, mallıgımıza fark edemedık. fıkrı olan varmı.[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, holo kuafor kastiriyo id
Sosyal ağlarda paylaş

eheh fazla kasindim bu aralar dorudur, bole absurtluklerde hep beni buluyo ilk bh olup bol bol gorev yağtıgım sıralarda coronette pesımde ıkı npc bh benı oldurmeye calısmıstı. ama onu anlarım da bunu pek anlayamadım yanı coverttım ıste bana nası saldırı yaptı bu adamlar varsa bı trıck bılelımkı bızde canımız ısteyınce rush ederız mıllete.[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, holo kuafor kastiriyo id
Sosyal ağlarda paylaş

himm insan hep yeni seyler ogreniyo bak ole bi scan oldugunu bilmiyodum hemen alalim ondan o zaman ama bole bi durumde bir suru imperial vardi. ve benden bsakasina da saldirmadilar alla alla neyse su scan konusuna bi bakiim ben aksama[hline]sad [R.I.P]
Sosyal ağlarda paylaş

Sad dalga geçion di mi abi?? Yok öyle bişi abi portatif scanner mı olur??? :-D

(Ben de iyi atladım ama hemen :-P )
[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse

[Bu mesaj DA2019 tarafından 26 December 2003 16:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Declared iken kendini Hilal de öldürüp veya öldürtüp tekrar Hilal'in clone center'ında clone lanirsan Covert olamazsin. Cünkü Hilal Clone Center 'Non-Allied' degil 'Allied' bir facility'dir.Declared olmak icin tek çaren Recruiter a gidip talep etmektir ve tabikii 1 saat bekleyeceksin....

[Bu mesaj Arnaviscaa tarafından 26 December 2003 16:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Escobar, 26 December 2003 17:14 tarihinde demiş ki:
Bide şu şekilde bug oluyo.Mesela overtsiniz rec e gidip covert olmak istediniz 1 saat süre veriyo.Eğer covert olmadan oyundan çıkarsaniz kendinizi covert görüyosunuz fakat overtsiniz.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse

Evet bu benim de başıma geldi. Beyaz covertti benle trade edince tef almıştı...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Yazim hatalari olmus olabilir , burdaki amaç hatasiz ingilizce yazim kursu bitirmek degil arkadasimiza dogru bir bilgi ile yardimci olmaktir. Bir takim insanlarin İngiltere Kültür elçisi gibi bu olaylara atlamalari ciddi boyutta rahatsiz edici,bir bilginiz varsa sadece onu paylasin [hline]Arnaviscaa
Eclipse - R.I.P
Teras Kasi Master / Holo nederse onun Masteri

[Bu mesaj Popeye tarafından 27 December 2003 16:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 26 December 2003 16:39 tarihinde demiş ki:
Sad dalga geçion di mi abi?? Yok öyle bişi abi portatif scanner mı olur??? :-D

(Ben de iyi atladım ama hemen :-P )
[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse

[Bu mesaj DA2019 tarafından 26 December 2003 16:39 tarihinde değiştirilmiştir]

:) :) :)
heralde yani, seni kefal

ama arnanin dedigini bilmiyodum.[hline]sad [R.I.P]

[Bu mesaj sadATS2 tarafından 26 December 2003 17:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bendede ilginç bişi oldu.. nası oldu anlamadım ama... Bestine de bi master bounty hunter gelmiş(overt rebel kendisi) etrafa ateş edio öldürüo falan.. bufflida kendisi... bende bi şansımı deniyim dedim benide öldürdü... çıktım cloning centerdan hemde bi 2-3 dakka sora meditate yapıodum yaralar iyileşsin falan die... adam cantinanın önünde durmuş bide droid falan çıkarmış işte... bi tab'a bastım noolcak diye.. ana bi baktım herifte TEF var.. daldım öldürdüm de konu o deil.. herif bana nası TEF oldu eğer revenge TEF yoksa?[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) :
jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
Eatar Pyrea :: Kettemoor
Sosyal ağlarda paylaş

eger seni oldurduyse clone olduktan sonra o adamin sana TEF i olur normal birsey o.[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy
Ex-Master Marksman / Ex-Master Commando / Ex-Master Pistoleer / Ex-Master Brawler / Ex-Master Scout / Ex-Master Entertainer / Ex-Master Fencer / Ex-Master Artisan / Master Architect / Master Armorsmith .. (Heran yenileri gelebilir)
Sosyal ağlarda paylaş

oldurmesede sadece saldirsada yeter, gecen coronetteydim overttim bana saldirdi rebeller, adamlar tef yemislerdi bana saldirabildiler ama adamlar coverttilar. neyse 3 kisilik bir grup oldugu ve comandoları falan oldugu ıcın kactım sehırın etrafında bır tur attım bayaada vakıt gectı adamlar tekrar covert covert dolasıyolardı ama ben her sehır turu ile donus yapa yapa o grubu komple temızledım.sonucta yanlıs anlamadıysam bırı sana saldırırsa cok cok uzun sureler olmamak kaydıyla senınde ona saldırı hakkın oluyor gıbı bısı var yada bole bı bug var bılemıyorum. cunku her donusumde adamlar mavıye donmuslerdı kırmızı degillerdi ama tab ıle target edebılıyodun. yanı tefleri bana karsı olması gerekenden cok daha uzun surdu.[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, simdide combat medic
Sosyal ağlarda paylaş

TEF'i olunca kirmizi olmuyo zaten mavi olur ama target alinabilir. bu TEF surelerinin ne kadar uzun surdugu hakkinda kesin birseyler bulmak lazim cunku bi adama vurup sadece ona TEF aldiysan kendi health barinin yaninda TEF isareti cikmiyor. Raidden yarim saat sonra oyle otururken birinin gelip seni oldurmesi kacinilmaz.[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy
Mastered Professions : Marksman / Commando / Pistoleer / Brawler / Scout / Entertainer / Fencer / Artisan / Architect / Armorsmith /
Sıradaki : Musician..
(Heran yenileri gelebilir)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...