WindShade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ya nedir bu stajer olayi ne zaman yururluge giriyor ben 23 haziranda alicam ehliyeti beni etkiler mi peki diyelim etkiledi nasi etkiler nedir kurallari kanadadaki gibi midir nedir bu olay yaa[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ne zamani etkiliyor bilemem ben ama sanirim 2 sene boyunca belli bir ceza puanini uzerine cikinca sinava bastan mi giriyorsun ehliyet mi vermiyorlar(ki bunu sanmiyorum) oyle birsey.ama 2 sene stajer ehliyeti ile gezicek alanlar sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 2004 de basliyor yeni tasariyla ehliyet yaslari geriye cekildi ama 2 sene boyunca belirli bir ceza puanini gecmemen, saglik kontrolu yaptirman vs vs lazimmis[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 bi dakka bi dakkaaa...ehliyet yaslari ne kadar geriye cekildi?!?!Ben duymadim oyle bir sey...Cekildiyse cok iyi yaaa sevkimi kirmazsin isallah cok mutlu oldum simdi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 bizim surucu kurscu oyle soyledi ben 16+2 oldu diye biliyorum ogrenirim yarin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 iyi valla ogren hemen yaz buraya ya da pm at abi resmen ay ay geri sayiyorum ehliyet icin..eger hakkatten oyleyse super yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ne pmi ya buraya yazsin bende haziran yerine ocakta alirim ehliyeti iste[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 16 yasinda ehliyet alinacaksa biz trafikten cekilelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Hakkaten :) Bana 16 yaşında ehliyet verselerdi, yazık olurdu insanlara... Ha şimdi verdiler, yazık değil mi insanlara? Bilemiyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Ee..?Kesin bir bilgisi olan yok mu yani simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 iih oyle degilmis dun sordum gene motor 17 ehliyet 18 ayrica 2 sene[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Eh zaten bi hevesle arastirdim baya bulamadim nette oyle bir haber..Neyse bakalim ay ve ay geriye saymaya devam.. :( Bu arada 18'e girmeden sürücü kursuna girebiliyor muyuz?Yani mesela atıyorum kurs 4 ay..Ben 18'e 3 ay kala kursa girip 18'e girdigimde sinava girebiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 hayir onu bende istedim ama yapmadilar yani 18 yasin bittigi zaman 86 isen 2004 deki dogum gunundaen bigun sonra kayit aliyorlar ama tanidik kurscu ise aradan alabiliyor, ama genede dogum tarihinden sonraki sinava girmek zorundasin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ya bu sanirim almanyadaki gibi.. ehliyeti aldiktan sonra iki sene boyunca belli kurallar koyuluo.. bu iki senedeki durumun daha etkili.. mesela normalde bi kazada ehliyetin alinmiorsa, bu sürec icindeyken alinio.. sinavi tekrarlaman lazin o zaman...[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar