Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Su stajer ehliyet olayi nedir ne zaman ne ayak ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya nedir bu stajer olayi ne zaman yururluge giriyor ben 23 haziranda alicam ehliyeti beni etkiler mi peki diyelim etkiledi nasi etkiler nedir kurallari kanadadaki gibi midir nedir bu olay yaa[hline]Hepsi Gercek...!!!
Mesaj tarihi:
ne zamani etkiliyor bilemem ben ama sanirim 2 sene boyunca belli bir ceza puanini uzerine cikinca sinava bastan mi giriyorsun ehliyet mi vermiyorlar(ki bunu sanmiyorum) oyle birsey.ama 2 sene stajer ehliyeti ile gezicek alanlar sanirim.
Mesaj tarihi:
bi dakka bi dakkaaa...ehliyet yaslari ne kadar geriye cekildi?!?!Ben duymadim oyle bir sey...Cekildiyse cok iyi yaaa sevkimi kirmazsin isallah cok mutlu oldum simdi ehe
Mesaj tarihi:
Eh zaten bi hevesle arastirdim baya bulamadim nette oyle bir haber..Neyse bakalim ay ve ay geriye saymaya devam.. :(

Bu arada 18'e girmeden sürücü kursuna girebiliyor muyuz?Yani mesela atıyorum kurs 4 ay..Ben 18'e 3 ay kala kursa girip 18'e girdigimde sinava girebiliyor muyum?
Mesaj tarihi:
hayir

onu bende istedim ama yapmadilar

yani 18 yasin bittigi zaman 86 isen 2004 deki dogum gunundaen bigun sonra kayit aliyorlar

ama tanidik kurscu ise aradan alabiliyor, ama genede dogum tarihinden sonraki sinava girmek zorundasin[hline]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya bu sanirim almanyadaki gibi.. ehliyeti aldiktan sonra iki sene boyunca belli kurallar koyuluo.. bu iki senedeki durumun daha etkili.. mesela normalde bi kazada ehliyetin alinmiorsa, bu sürec icindeyken alinio.. sinavi tekrarlaman lazin o zaman...[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!?
  • Yeni Oluştur...