Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Ya arkadaşlar bu Ajdar denen yarı insanın nane diye bir şarkısının remix i varmış... beyaz show kaydını buldum da.. orjinal güzel bir versiyonunu bulan bulunduran varsa bi paylaşsın.. okulun radyosunu ele geçirip çalacaz...[hline]Tanrılar kurban istiyor!
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 allah hepimize akıl fikir versin tüm dünyadakilere ++++ banada fikir versin akılda versin fazla mal göz çıkarmaz[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) !
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Nane nane naaanee nanna nanaaa neee şahaneyim şahaneee bundaaaan sanaa neee... Ya arkadaşlar şunu bulsak okulun radyosunu h3klicez.. derste bunun çaldığını düşünsenize.. şahane olacka ama bulamıyık[hline]Tanrılar kurban istiyor!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 hmm valla abi estel sen bir tv kanallarına bak tekrar programlar veya yeni programlara adam durmadan çıkıyor birde google.com'dan arat istersen.. seni dombik yaramaz :-p[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 O adamdan midem bulanıyo...:)[hline]Kalbinde yerim yoksa,ayakta da giderim...
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 o parçanın güzeli olsa nolur olmasa nolur parça bombok zaten :)[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum...
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 eksisozlukte vardı url si ordan arat
Qui Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Ben direk TV karşısında hack oluyorum zaten radyoya çıkmana gerek yok. Bünyem kaldırmıyor![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Gaming Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 http://www.alengir.org/hede/ajdar_anik-nane.avi programın tam transkripti[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 şarkının süper bi hikayesi var adam cacık yapcakmış nane bulamamış nane aramaya başlamış "nane nane naneanenanean" falan diye çıkmış şarkı... lol[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 bahadir adresdeki estel'in bahsettiği şey değil snrm..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Gaming Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 olsun efendim, size ayşe hatun önal verelim. kırıcan mi belimi?[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 puahha kırıcan mı belimi süper yaa du bakim nasıldı özledinmi tenimi sarılışından belli kırıcan mı belimi ehueu yarıldım abi dün zagada çıktı
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ayılık var hamurunda.... LoL ama değişmem NAAne nanaeeee naanee hübeeaa... nannareneey nannaa neee.. şahaneyim sana ne...[hline]Tanrılar kurban istiyor!
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 yavaş sık kıracaksın belimi ayılık var hamurunda auhauh öle bişeydi dün akşam zaga da izledim manyaktı ya :p[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Ya ajdarın o nane nanesinin birde mixlenmiş versiyonu varmış.. onu arıyorum.. savaş ayın a takımında çaldı geçen gün..[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Zordur yol beklemek erken yorar insanı, iyiyim desen de ele verir gözlerin seni. Özlemişsin besbelli tenimi, unutamadığın her halinden belli. Özledin mi diye sorsana bir bana , nerde ? Ama ayılık var senin hamurunda Önümüzdeki 10 unutamassın sen beni bir daha, Özlemişsin besbelli tenimi Nakarat: Sarılmandan belli kırcan mı belimi ? Çok canım acıdı çeksene elini Güzel süper sözler ya taze taze çıkardım hemen :)[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... [Bu mesaj theKingpin tarafından 29 December 2003 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 bu nedir???? olamaz![hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Kırcan mı belimi Ayşe Hatun Önal ..[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 bkz. İmzam[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Yavaş estel yavaş ayımısın :D[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum...
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 yerinde bir tespit kingpin...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
arc Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ayşe hatun önal yoketti beni abi tamam bitti olayım bi süre kendime gelemem artık *çeksene elini çeksene elini çeksene....[hline]I look inside myself and see my heart is black
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Güzellik şarkı söylemek ile ters orantılı sanırım :)[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... [Bu mesaj theKingpin tarafından 29 December 2003 00:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar