Aurora Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Yıldızlara tutunarak aşağı sallandım Ellerim yanıyordu Avuçlarımda yeşerip çiçek açan tohumlardan. Gizli kelimeleri fısıldadı geceye Denizlerin ötesinde... Kollarıma ağrılar saplanırken Ayışığının gözlerini gördüm göklerde Denizin büyülü sözlerinde Yıldızların neşeli şarkısında Bilinmeyenin uzak boşluğunda yankılandı sözleri. Bıraktığım yerden başlıyordum yolculuğa. Aklımda şarkılar, önümde korkup kaçtığım diyar Ardımda rüzgar, gözlerinde özgürlük vadeden kristal. Elimden tutarak geri getirdi beni Peri Diyarı?na Peri tozu dolu avuçlar Tekrar dönüyordu yıldızlar etrafımda Gecenin bağrında büyülü şarkılar. Rüyalarımda bir rehber, mavi kristal Elimden tutup götürüyor beni oraya. Yeniden doğmak geçmişin yaralarını hatırlayarak O yaralar ki canımı acıtan Gölgeler altına gizleyen cennetlerimi Kendi alevlerim, ormanlarımı yakan. Doğum sancısının gizli acısında Verilen kararlar soluk mum ışında Gözlerimi açtığım yeni dünya bir yanda Kucağımda ise bebeğim ağlayan hıçkırıklarla. Mavi kristal, mavi kristal... Gökyüzü dolu gözleriyle gülümsedi bana Açıyordu kapıları birer birer Anahtarların hepsi onda.[hline]secret shadows behind the veil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 öyle bi yer duymuştum ama sadece Kadıköy'de olduğunu biliyorum :) ordaki bi arkadaşın da mı benzer şeyler yazardı?[hline]secret shadows behind the veil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar