Escobar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 [hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Eh be Pearce, yuh derler adama!!! :) Hiç mi cantinaya uğramıyosun? Ayrıca o -5000 Imperial FPYi bi açıkla bakiim. Yakışıyo mu senin gibi RIP'in medarıiftiharı olan, rebel kebapçısı bi adama??? :-P Vevina'yı gördüğünüz yerde kesin arkadaşlar, acımayın. Hoş güzel bi bayan ama oynayan Pearce gibi kebapçı bi adam!!! :-D[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Imperial outpost a overt gidip 3 saat kalırsan böle olur malum deplasmanda olduğumuz için cantina doktor vs. gibi lüksler yok.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ...zaten bu cift charla HILAL de gezmek pek ahlaki değil...gordugum yerde keserim vevinayi...escobar falan da dinlemem...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Yapabiliyosan yap :P[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Ayrıca olayın ahlaki yanını ben belirlerim sen diil...[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Kesin abi acımayın!!! Çift accountu olup da birini rebel, birini imperial yapanlara ölüm!!! :-P[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ....konusma uslubunu duzelt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: MaxPlanck, 26 December 2003 16:28 tarihinde demiş ki: ....konusma uslubunu duzelt. Uslupta ne varmış? Benim accountum parası ben ödüyorum kimse yorum yapamaz o yüzden.10 dakka sonra 5k fp satin alıp impte olurum.Ayrıca ingame name ini bilmek isterim.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ..KUTADGU BİLİG (RIP) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 İnsanoğlu azmettimi herşeyi yapıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ...çok karizmatiksin be adamim... ...zuhahah... ...abi... bu... garip isimli rip... uyesi... beni gulmekten krize sokuyo... lol... ...hahahha...[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 daha sakin..[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ...simdi birincisi; oglum yasimda coluk cocugun bu sekilde konusmasina musaade etmem.Burasi halka acik bi alan usluba dikkat ediceksiniz.. ...ikincisi; sanal ortam diye bedava sallayan bu genc arkadaslara istenirse gercek bigilerimi vereyim de yuzume bakarak soylesinler diyeceklerini...[hline]KUTADGU BİLİG-ECLİPSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 bende gormustum bole 1k BF daha once 750lık stımle 30 30 heallıyodum elemanı dumur olmustum gec bastı tabı fatıgueden oldugu bıdahada heallemedım :)[hline] [Bu mesaj AssassiN tarafından 29 December 2003 10:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 bu 3 nokta olayi bitiriyo[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar