SbNN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Hürriyette İsmail Erin Hüsnü Baba(Hüsnü Güreli) ile roportajı vardı Boca'dan Carlos Tevez ve Palmeriastan bir gölcü ile ilgileniyoruz demiş.Tüm imkanlarımızı seferber edecez filan demiş ilk etapta kiralamaya çalışacağız olmadı bonservislerini almaya çalışacağız demiş!!![hline]Her nekadar cimbomu inönüde yenemediysek bile rövanşı unutmayalım bekleyin 80 bin gsli futbol mabedinizde size bir güzel ko*mamıza tam olarak ne kadar kaldığını bilemesemde o günü hasretle bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Ek olarak Parma'dan Adriano dedikodusu da çıkmıştı, yani keşkiler gelseler ama bu oyuncuları genç yaşta Beşiktaşa kaptırmazlar..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 sadece cm den bildiğim kadarıyla çok sağlam bi eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 tevez gelirde 1 sezon oynarsa beşiktaş'ta beşiktaş bu adamı astronomik bir fiyata satmanın sonucu, geleceğe acaip bir yatırım yapar vede türkiye'nin real madrid'i olur eh gelmesin ne diyim[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 onlar hayatta gelmez kaptırmazlar[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ismail air demiş yani aehueh yahu arkadaşlar şu tür balonlara inanmamayı ne zaman öğreneceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 tevez gelse süper olur... öyle bir adamın türkiye 1. liginde (süper lig :P) oynamasından gurur, onur, falan duyarım yani[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: Nukem_Verite, 28 December 2003 23:57 tarihinde demiş ki: hatta alırsa bayrağımı ömrümün sonuna dek bjk bayrağı olarak tutarım :) alınmazsa gs yapcan sanki...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Alalım boxerı sıyırırım ben...[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ben fenerliyim ama besiktas bu futbolcuları tüm gücüyle yüklenip alması hem ligi senlendirir hem besiktaşın uefa da şansını artırır[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Fistan emin ol Beşiktaş'ın tevez'i alması bu ligi hiç şenlendirmez :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Alamaz, daha dogrusu gelmez.Kluivert gelır bu adam gelmez. BJk romanyadan alacak bır golcu. Lucescu oyle ıstıyormus. Bu arada 2. yarı cok guzel gececek.Ben buna ınanıyorum.Alex'ın gelmesıyle fener guclendı.Ortegayıda unutmamak gerek tabı. Puan farkı var baya. En azından fener'ın2. lıgı garantı gıbı.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar