pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Slm arkadaşlar bu virus u temizliyebilcek bir tool varmı ben bulamadımda.[hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 dün bendede çıktı, non cleanable'dı bende direk sildim. Bi daha tarattırdım tertemiz çıktı. Direk sölediği dosyaları sil.[hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: Oky, 29 December 2003 08:31 tarihinde demiş ki: dün bendede çıktı, non cleanable'dı bende direk sildim. Bi daha tarattırdım tertemiz çıktı. Direk sölediği dosyaları sil.[hline]mesela beş silersem uo oynıyamam arkadaslar bu virisu temizliyebilen bir program bilen yokmuuuu.[hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. [Bu mesaj pokemon__RIZA tarafından 29 December 2003 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar