Jericho Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 ilk ne zaman traş oldunuz ve size garip geldi mi yüzünüz?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 7.sınıfı bitirdiğimde ilk kez traş olmuştum.(erken demeyin sakın :) görseydiniz hak verirdiniz) Hiç garip gelmedi, neden gelsin? sakallı/sakalsız surat aynı surat :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 ilk ilkokuldamıydın dahamı küçüktüm traş oldum evet garip geldi heryerim kanlar içinde kaldı:)[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 :) ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 benimde dudagmın üstünde tüyler çıkmıştı (koyunu açan benim) bende dün banyodaydım çıkarken dedim azıcık yamuk var düzeltiyim dedim kes babam kes daha beter ettim Adolf Hitlerinki gibi kaldı ortada bi tane babam kes dityo yok kesmem dedim sonra okulda tenefüslere çıkamadım utançtan neden utanıyorum bende bilmiyorum sonra evde babam kesti ama bana çok garip geldi bi boşluk ortada yıllardır beraberdik bide KURBAĞAYA benzedim dedim babam yok öyle şey olmaz sen alışık değilsin ondan kurbağaya benzettin kendini dedi çok garip hissediyorum ve :utaniem: [Bu mesaj Jericho tarafından 14 Mart 2003 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 16 yaşındayım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QaQa Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 ahah bisey olmaz barıscım sıkma kendini[hline]Qaqa was in the reservoire... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 said: Jericho, 14 Mart 2003 18:50 tarihinde demiş ki: (koyunu açan benim) [Bu mesaj Jericho tarafından 14 Mart 2003 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] [hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 said: BonePART, 14 Mart 2003 18:53 tarihinde demiş ki: hmmm orta 1 veya 2 de bıyıklaırmı kesitm ilk kez aynen orta 1 ve 2 de gene benim boyunda sakalcıkyıodu cok onnarı kestim soan işte su an bile haftada 1 eueuh[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART Losthope of Hun - Kay Server - Level 43.5 Drunken Friaa -(Back to business) şimdi kaç yaşındasın yalnız ben ailemden değil sokaktaki insanlar aa bıyıklarını kesmiş demelerinden utanıyorum yada okuldakilerden ama dalga geçmeseler bile düşünmelerni istemiorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 sanırım ilk orta 3 ün başı flndı.. hoş gelmişti başta şimdi ise kasıyor :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 alla alla neden dalga geçsinler asıl bıyıklarını kesmeyip ökkeş gibi gezersen güzel durmuyo.kescen kimse hiçbişi demez herkes kesiyor çünkü[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 said: QaQa, 14 Mart 2003 18:53 tarihinde demiş ki: ahah bisey olmaz barıscım sıkma kendini[hline]Qaqa was in the reservoire... bu kime banamı?[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QaQa Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 said: Craven, 14 Mart 2003 18:56 tarihinde demiş ki: said: QaQa, 14 Mart 2003 18:53 tarihinde demiş ki: ahah bisey olmaz barıscım sıkma kendini[hline]Qaqa was in the reservoire... bu kime banamı?[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle hayır jericho ya[hline]Qaqa was in the reservoire... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 said: Craven, 14 Mart 2003 18:56 tarihinde demiş ki: said: QaQa, 14 Mart 2003 18:53 tarihinde demiş ki: ahah bisey olmaz barıscım sıkma kendini[hline]Qaqa was in the reservoire... bu kime banamı?[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle adım barış o da benim arkadşım yani tradeyi göndermiştim galiba adaşız :) ya ne biliyim işte utanıyorum ama eskiden saçımı yapmazdım yani yakışmazdı o dediigin gibi ökkeş gibi dururdu ama şimdi eskisi gibi değil yalnız dudaklarım Çok belli oluyo gibi hissediyorum belkide öyle yoksa bana mı öyle geliyordur?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 craven'a katılıyorum. Hiç takma öylelerini kafana, ilk başta öyle söylerler sonra alışırlar. Bu arada ben de 16 yaşındayım ve benim adım da Barış :-p bizler klonuz :-P :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 sana öyle geliyo kesince ay yüzlü gibi hissediyosun ilk başlarda çıplak gibi oluyo yüzün.bide benim dudağım ile burnum arasında hafif bi pembe doğum lekesi war ilk kesince bi garip hissettim kendimi[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 said: ReaperXS, 14 Mart 2003 18:59 tarihinde demiş ki: craven'a katılıyorum. Hiç takma öylelerini kafana, ilk başta öyle söylerler sonra alışırlar. Bu arada ben de 16 yaşındayım ve benim adım da Barış :-p bizler klonuz :-P :lol: barış olunmaz barış doğulur :) barış olmak bir ayrıcalıktır[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 :P barış dogdumf fakat babmaın adı savaş öle n bir amcam vardı allah rahmet eğlesin adıda zaferdi şimdi yüzümü böyle bebek suratı gibi hissediyorum senin dediğine biraz benszyio ay bişey işte .) [Bu mesaj Jericho tarafından 14 Mart 2003 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 said: Craven, 14 Mart 2003 19:01 tarihinde demiş ki: barış olunmaz barış doğulur :) ehe ben de zaten barış doğmuşum sonradan olmamışım :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 benim sesim ortaokulda okul maçlarında bağıra bağıra kalınlaştı garip bi durum?[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 :D ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 said: BonePART, 14 Mart 2003 19:01 tarihinde demiş ki: etrafta 3 taen bıyık kod adı altında tüyle dolasmak asıl çirkin sen kes abi kim dalga geccek zaten sole bişi war ergenlik donemin boyunca aa sesine noldu felan diye dalga cok normal alıscan su an 19um[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART Losthope of Hun - Kay Server - Level 43.5 Drunken Friaa -(Back to business) Benim sesim telefonda babamın sesinden kalın geliyor ama normalde uyandıgım zaman felaket kalın oluyo bide benim sorunum işte o başkaları bişi dicek yani düşünümesinden rahatsız oluyorum tanımadıgım insanlardan utanıp çekiniyorum çok acayip bişey ya[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 tanımadığın insanla konuşurken sesinin kalın çıkması normal bişey hep öyle olur az konuşursun öz konuşursun ondan öyle çıkar bide psikolojik yanı war. telefonda babaneml halamla çok babam sanılıp konuştum halende konuşuyorum:)[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 başkalarının senin hakkında kötü şeyler düşünmesinin moralini bozmasına izin verme derim ben, hiç görme/duyma onları, asıl sen kendin hakkında ne düşünüyosun? (misal ben seni burda kalkıp aşağılasam(ki hayatta yapmam kimseye oyle bişi) hemen paranoya mı yapacan acaba ben gerçekten boyle miyim diye?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 said: ReaperXS, 14 Mart 2003 19:14 tarihinde demiş ki: başkalarının senin hakkında kötü şeyler düşünmesinin moralini bozmasına izin verme derim ben, hiç görme/duyma onları, asıl sen kendin hakkında ne düşünüyosun? (misal ben seni burda kalkıp aşağılasam(ki hayatta yapmam kimseye oyle bişi) hemen paranoya mı yapacan acaba ben gerçekten boyle miyim diye?) çok sagol moral veriyorsun eğer kullanıyorsan özel mesajtan icq numaranı verebilirmisin lütfen?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar