sLog Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Öle elimde birikenlerden bikaç tane seçtim koydum... sizde görün bakam... Ben ve sevgili kedüm :) Pop'la güreşirken :) Güreş-2 :) Yüce İmparator :) Mac seredioruz :) Bide takim fotosu cekildik :) Ben ve meleklerim :) Noel baba :) Samurai'lar :) ve bana takmış olan bi Kunga.. kafa ters dönmüş beni görcek diye :)[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor [Bu mesaj sLog tarafından 28 December 2003 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ey yavrum ey bestine idman yurduna bak nasilda poz vermis o aksam ki nightsisterlarla yaptigimiz üçerlik maçta dagıtmıştık ortalıgı :)[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ama o gün çok feciydi.. PA hall'un tepesinde AT-ST patrol yapıodu.. icerde trooperlar falan :) daha o zaman teras kasi artist bile deelmisim hey gidi gunler..[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar