GregowicH Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 İşaret dili ile ilgili kitap bulmak istiyorum, yani öğreten... işaret dili derken, sağır-dilsizlerin kullandığı işaretlerden bahsediyorum bu arada. 1.si böyle kitaplar var mıdır? heralde vardır ki, insanlar öğreniyodur diye düşünüyorum... ve hiçbir kitapçıda satılmıyo, doğal olarak belki de... ayrıca sahaflara da sordum bugün, kısacası hiçbiyerde bulamıyorum... derneklerde filan bulabilirim belki? ama nerde dernek var? anadolu yakasında bulunan, böyle bi kitap bulabileceğim kurum dernek filan biliyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Harf harf olanı vardır.Ilkokulda öğrenmiştik eheh. Kelime kelime olanı sağır ve dilsizler için.Oldukçada zordur öğrenimi.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 biliyorum, zor olanı istiyorum ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ne yapcan ki işaret dilini?[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 hm..iyi soru... 1.si öğrenmeyi çok istiyorum... 2.si işime çok yarayabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Su altında kullanılan daha hoş bence. Gerekli herşeyi anlatabiliyorsun.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 bak en klası bunu ogren bitti iş. Adama bak 0 işareti yap. evet ama sen ogrenince başkası bilince ancak zevki çıkar her anlatmak istediğin anlaşılamayabilir.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 su altında kullanılan nedir? bi de tabi türleri varmış, ben uluslararası işaret dilini istiyorum öğrenmek.... bu arada, arkadaş vs. le konuşmaktan çok başka amaca yönelik öğrenmek istiyorum ben.. kısacası istiyorum işte, :) hadi ya, kimsenin bi fikri yok mu nerde bulabileceğime dair? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 netten biraz araştırma yapmıştım, ama çok az şey öğrenebildim... mesela avustralya işaret dilinde "koala" demeyi biliyorum..:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 bende Japoncada Maymum diyebiliyorum ama işime yaramadı hiç. Bak sen en iyisi git bi Remzi Kitabevine sormak için sadece.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 bilmem ki... gidip sorduğum bütün kitapevlerinde yokken neden orda olsun?:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ya bilmiyorum de Tauntra var, iyi sex nasıl yapılır var, herşey var işte bi sor zararı çıkmaz belki orda bilen biri soyler.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 benim evimin yakınlarında sagır dilsiz okulu var pazartesi cıkışta urayabilirim belki ama söz vermiyorum[hline]www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 lan 3 tanesi yetmiyormu çeyrek yarım tam olaraktan:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 bishop oturduğun yer neresi? anadolu yakası? yani kendim gidip de sorabilirim de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 anadolu yakası / ataşehir kadıköyden 19m ye atlıyorsun bırakıyor seni[hline]www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 :) tamam fikrimi değiştirdim... eğer fırsatın olursa bişekilde, (çok acelesi de yok nasıl olsa) o okula bi uğrayıp bu şekilde bi kitap olup olmadığını sorabilir misin?ve satıyolar mı... boşu boşuna gitmek zorunda kalmam böylece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 hehe ok otobüste oluyor hep 3-4 tane dilsiz onlarla anlaşmaya çalışırım (!) varsa sölerim[hline]www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 çok sağol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar