hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 elimde Vivo bir ekrankarti car (leadtek310myvivo ed - fx9600) bu kartin vivosu üzerine S bandi kablosu yardimi ile bilgisayata görüntü aktarabiliyorum(kamera panasonic gd60) .. fakat bu goruntutun sesi bilgisayara aktaramamaktayim .. çözüm olarak aklima sadece line ine kameranın line out'undan çift + jackli kablo yardimi ile (yani iki tarafida walkman kulakliği gibi olan bir kablo) sesi de senkornize olarak aliyim dedim ama bir türlü beceremedim .. daha da kotusu , ileri derecede bir VINNNNN sesi dişinda hiçbir ses duyulmuyor .. nForce tepsisinden (epox8rda+ plus board son sürüm bios ve programlar) kayit ve elektronik kayit aygitlarini tek tek değiştirerek denedim ve mikrofon girişine takip line in yerine oradan da denedim ama bir türlü olmadi ... birşeyleri bilmiyorum ama ne ??? yardiminiz için şimdidne teşekkurler[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar