emperorr Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Selamlar Yaklaşık 2 aylık bir acc ama yine de belki almak isteyenler olabilir diyerekten Osi acc'tumu satışa sunuyorum :( içinde tek char var skilleri aşağıdadır ; Adı : Hatred en-Vec Musicianship 110 Peacemaking 110 Animal Taming 83,7 Animal Lore 95,3 Veterinary 85 Magery 65 Meditation 80 Eva 70 ayrıca çok abartı olmasada kasında para ve item bulunmaktadır. İlgilenenler buradan bana haber verebilirler . İzmirde oturduğum için izmirliler tercihtir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 2 ayda niye bıraktın hemen diye soracam ama sanane dersen kırılmam çünkü banane gerçekten :P[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emperorr Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 neden olmasın :) Yanımda arklarımla başladım beraber oynuyorduk ama onlar sıkıldı bende yalnız kaldım bu nedenle bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freaky Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ne kdr weya ne ıstıon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emperorr Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Bu char için istediğim fiyat 100 milyon liradır.Teşekkürler. Ayrıca nebulanın locus serverında oyun oynamakta iseniz takas da olabilir. Yada magic the gathering oynuyorsanız kartlada değişebilirim opsiyon çok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freaky Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 magıc cardları ıstıosan bnde war ama sadece prophecy den war rare foil card fln werebılırm veya avatarları fln ıstedıgın cardları sole werırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 100 milyon çok fazla bence bi daha düşün fiyatı[hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 naptın empo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 bencede.içinde 4-5 mil para yoksa pahalı sınıfına girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 la olm o kadar seyden sonra nebulada tekrar oynanır mı....gel senle nfs ye baslayalım delı oyun..ben 2 tane araba yaptım bıle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 empo sen satma o charı olm yaza duzelır bu pıngler yıne takılırız beraber..daha artıfact cıkartamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 bu arada carsamba gunu ıcın kusura bakma..o gun delı yagmur yagıyodu..cıktım yola 2.5 saatte gelebıldım kafeye..saat 4 falandı..sen yenı gıtmıssın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 pingler arada duzekliyo ozellikle geceleri fena olmuyo ama atlantic rulues tabi europa dokuluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 zaten europanın sloganı starticste ''where the lag expected not feared'' tarzı bisi olcak:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emperorr Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 İlginize teşekkürler özellikle Crom Thorne'a :) Sanırım istediğim mebla kalın geldi :) İlgilenen arkadaşlar ne kadar verebileceklerini de yazarlarsa sevinirim fazla abartmadan ama :) Freaky sen İzmirli isen görüşelim, sende kartlarını getirirsin trade mireyd bişiler yaparız yada bana satarsın vs bişiler yaparız yani :) Crom walla alan olursa satıcam bir daha oynayacak olursam yeniden kasarım artık ne yapayım :) O gün için üzülme :) (harap etme kendini ) bir ara buluşalım ,eski OSI günlerimizi yad ederiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 hacım sen satma o charı elımızde tutalım 1 sene gecsın eger hala ıstersen o zaman satarsın ne dıyon..sana da demıstım ya bos bıle olsa eskı acc ler daha cok para edıyo.. Sen de bı cep telı al da artık rahatlayalım..ya da ozelden sana ulasabılecegım bı cep telı yazıver bana..evden aradım kac defa kardesın cıkıyo ,evde yok dıyo sana da soylemyo sanırım... Zaten olmadı ben atlantıcte baslayabılırım ama nasıl bı char yapıcam hala bılmıyom...orda da archer yaparım heralde..tamer kasamam artık zor ıs:) neyse bulusualım konusalım bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emperorr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 oke hajım zaten alan yok charı sanırım :( Archer başla bence de ama sana para lazım orda neyse sen bilirsin işini :) artifact çıkarmadan gözümüz açık gideriz :) bir gün gel takılırız :) nebulada tame kasıyorum bu arada haydi hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar