Zed Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 sorun bu işte. acaba diyorum bağlantılarda mı bi yanlışlık yaptım? herşeyi düzgün aslında, ama belki daha iyi bi yol vardır? bağlantılar şu şekilde: mainboard ---> hdd ---> cdromdrive mainboard ---> - ---> cdrw alakası yoktur ama yine de ikisini de yazıyım dedim. sadece cd kopyalarken değil compile ederken de aynı şekilde takılıyo. aletlerden biri lg 24x10x40x, diğeri lg 52x.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
sharky Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Belki PIO Mode'da çalışmasındandır. Hem BIOS 'tan hemde Device Manager'dan CD-RW'i taktığın IDE portunu PIO Mode'dan Multi-Word DMA Mode 'a getir. ( Yüksek ihtimalle DMA Mode 2 de çalışacaktır )[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com
Zed Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 urza bonepart da tam tersini söyledi. özellikle ayrı idelerde olsun dedi. onthefly daha kolay yazarmışım.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] [Bu mesaj Zed tarafından 15 Mart 2003 14:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Zed Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 yok. dandik bi anakart, markasını valla bilmiyorum heh. p3-550 işlemci. ama 450 ya da 500 de olabilir :)[hline]open your heart | i'm coming home[/b] [Bu mesaj Zed tarafından 15 Mart 2003 14:59 tarihinde değiştirilmiştir]
sharky Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Yenisinde de öyle. BonePart doğru söylemiş. Gerçi 2. IDE portun DMA Mode >4 falan destekliyorsa sorun çıkmaz elbetteki, fakat yakın zamanda bu da geçersiz olur muhtemelen.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com
Öne çıkan mesajlar