Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pinglerde düzelme

tadrenal

Öne çıkan mesajlar

Sanırım 2 gündür yüzde 50 düzelme var 128 adsl de eu 1250 ping den 500 e düşdü bendemi böyle genel mi ?
Pinglerin daha düzelip düzelmeyeceği hakkında bilgisi olan varsa ve bizleri bilgilendiririrse sevinirim.[hline]Ne konuşduğunu bilmeyen dostu ; Ne konuşacağını bilen düşmana tercih ederim...
Sosyal ağlarda paylaş

pingler bi kaç haftadır düzeldi
hafta sonlar çoğu zaman 180-250 ping
hafta içi akşam-geceyarısı l 180-250 civarı ping alıyorum ben
atlanticten

europada bazen sabahları ço erken saatte 100 ping filan olduğunu gördüm, genelde 350 civarında seyrediyo

64k kablonet

[Bu mesaj -Mandrake- tarafından 28 December 2003 12:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tamam iste ben anlamiyorum simdi.... sen yeni bir account istiyosun...... ici bos olan kendin bir char yaratican... ama iste sifre / username icin para lazim onu anlamadim[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact."

- Homer Simpson
Sosyal ağlarda paylaş

her account tun..... 5 tane bos slot var..... 20 dollar mi ne odeniyo her ay .. bir char icin (bir sifre/username icin) yani sana sifre / usrename cikaramayiz yada ben bilmiyorum[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact."

- Homer Simpson
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...