tadrenal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Sanırım 2 gündür yüzde 50 düzelme var 128 adsl de eu 1250 ping den 500 e düşdü bendemi böyle genel mi ? Pinglerin daha düzelip düzelmeyeceği hakkında bilgisi olan varsa ve bizleri bilgilendiririrse sevinirim.[hline]Ne konuşduğunu bilmeyen dostu ; Ne konuşacağını bilen düşmana tercih ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 pingler bi kaç haftadır düzeldi hafta sonlar çoğu zaman 180-250 ping hafta içi akşam-geceyarısı l 180-250 civarı ping alıyorum ben atlanticten europada bazen sabahları ço erken saatte 100 ping filan olduğunu gördüm, genelde 350 civarında seyrediyo 64k kablonet [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 28 December 2003 12:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ben atlantic te oynuyorum ama su ping check olayni hala yapamiyorum nasil oldugu soyleseniz bende yazigim[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 sonunda bende baktim min =49 max= 52 avarge = 25 =][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson [Bu mesaj canjovi tarafından 28 December 2003 13:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elfoglu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ya arkadaslar bana ultimada bi tane karakter acip werirmisiniz yapmakta niyetli iseniz bana mail atin. [email protected] yani yeni bi karakter acip wereceksiniz. yesekkurler[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 tamamda account parali diye biliyorum ben oyle hop diye alinmiyo =[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elfoglu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ya benim istedigim yeni b tane hic bi ozelligi olmadan[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 tamam iste ben anlamiyorum simdi.... sen yeni bir account istiyosun...... ici bos olan kendin bir char yaratican... ama iste sifre / username icin para lazim onu anlamadim[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 senin orjinal bir AoS varmi ?[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elfoglu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ben yani daha yeniyim bilmiyorumda nicin para lasim yani ben oyunu almis yuklemisim karakter icin para odicem[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 tamam almisan..... icinden cikan sifreyi girmisen .. www.uo.com account islemlerini yapmis ... ve sifreni / username secmis ... oyuna girebilirsin[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elfoglu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ben su adresden demosunu yukledim ama bu demo digerleri gibi sahte filan degil http://www.gigex.com/pc/title/downloads/?id=2008&source=00001 bu adresten 15 gunluk bir deneme surumu yukledim Ultima Online: Age of Shadows 15 day Trial[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 her account tun..... 5 tane bos slot var..... 20 dollar mi ne odeniyo her ay .. bir char icin (bir sifre/username icin) yani sana sifre / usrename cikaramayiz yada ben bilmiyorum[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 vallah onu bilmiyorum ki ben hic denemedim onlar[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elfoglu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 tamam tesekkurler yardimci oldugun icin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Bunlar char basınamı para alıor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 hayir yanis yazdim galiba .... account basina lol[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tadrenal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=5422 burda yazılanlara göre düzelecek gibi ama zaman var sanırım sabretmek lazım[hline]Ne konuşduğunu bilmeyen dostu ; Ne konuşacağını bilen düşmana tercih ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elfoglu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 insallah duzelir :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar