ozzystalker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 selam, 25 aralik 2003 tarihinde 128k adsl basvurusunda bulundum. ilk once bir kagit verdiler, adsl basvuru formu. Aldigim formdaki isim soyad, irtibat adresi, telefon, kullanıcı adı, statik ip istiyormusunuz gibi alanlari doldurdum, sorulara cevap verdim. Formu geri teslim ettigimde bana UFACIK bir kagit verdiler. Bu kagitta sunlar yaziyordu. Hepsini yaziyorum; ABONE TESİS VE NAKİL KAYIT TAKİP FİŞİ KAYIT NO: TEL NO: BİLGİ İÇİN TEL NO: 574xxxx (bir sakincasi yok biliyorum ama yine de yazmiyorum) Kağıttaki yazıların hepsi buydu. Bir de bir MÜHÜR bastı, çalışan CANLI. EREKNKÖY TELEKOM MÜDÜRLÜĞÜ K.BAKKALKÖY TLK. HODO HODO, Sayı:XX Tarih:25 Aralık 2003 yazıyor muhurde. HA! Sunu da soylemeden gecemicem KAGIDIN USTUNE KOCAMAN " ADLS " YAZILDI TUKENMEZLE. Ne bir ADSL numarasi, basvuru numarasi verildi, ne de birsey. Su an cok gerginim. Acaba personelin BİLGİSİZLİĞİ bana mı patladı, yoksa ADSL başvurusu yapan herkese bu kağıttan mı verildi? Lütfen. Cevaplarinizi bekliyorum[hline]myra Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Wala benim annem ilgilendi ve böyle bir kağıttan dahi söz etmedi ancak telefon numaran zaten abone numaran gibi bişey o telefondan bir başkasında olmadığına göre bundan iyi abone numarasımı olur?[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Hiçbirşey verilmedi banada aç santrale telefon oturdugun yerin telekomunun numarasını al sonra orayı ara ordandada adsllen ilgilenen kişilerin telini al ben telefonlarını bulana kadar en az 10tane farklı numara verdiler.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Bence hemen feveran etmeseydin çünkü ben başvurduğumda o kağıdı bile vermediler =) muhtemelen paartesi ya da salı seni arayıp "hattınız açılmıştır, kullanıcı adınız ve parolanız şudur" diyecekler p.s: görevlilerin bilgisiz olduğu doğru ama bi yere kadar mazur görüyorum, çünkü yıllardır sadece telefon bağlayıp fatura tahsilatı yapan insanlar bi anda IT uzmanı olma durumunda kaldı[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Bana onlar bile verilmedi ama başvurduğum akşam açıldı ADSL'im. Herkes sistematik çalışmak zorunda diil arkadaşlar. Şimdi size göre kalkıpta bunların kayıtlarını bilgisayarda tutsalarda sonrada güzel güzel printerdan istediklerinizi size çıktı olarak verseer daha güzel olurdu dimi ? Ama onlara göre öyle diil. Ordakilerin çoğu 30 yaş sınırının üstünde insanlar. Bilgisayarla vs ile çok fazla haşır neşir olmamış insanlar. Kullanmakta zorluk çekiyorlar belki. Belkide diğer türlü daha kolaylarına geliyor. Ha bilgisayarla tutan yok mu .. o da var .. ama adam sadece word belgesinde saklıyor. bana verdiği kağıdıda yine eliyle yazıyor ... sudan şeylerden kıl kapmayın lütfen .. sinir olucak uyuz olucak çok daha başka şeyler var.[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Evet mesela benim hattımın neden 11 gündür açılmamasına sinir olabilirsin benimle beraber :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 aksam abimle kadikoye gectim. hangi dukkan hangi pazarlama hodosu varsa ugradik sorduk x4 var mi diye. baş baş dediler. yok valla. simdi arastiriyorum. transdatada x3 varmis. olmassa onu alicaz. olmadi apache. ps. alcatel de yazicaktim. abim "dur duuur noluyo cocuklara yalan soyleme. almam sana alcatel malcatel 300 milyon o. bana giriyo" dedi. hadi optum eehehe[hline]myra Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Azteth DSL 305EU Bende zoom bulamayanlardanım. Onun yerine bu modemi aldım ve çok memnunum. Kurulumu çok kısa sürüyor ve hiç ayar yapmıyorsun. İster USB ister Ethernetten kullanıyosun. Üzerinde Router ve splitter var. Tavsiye ederim. Modemi evde 128K ve cafede 1024K ADSL de kullandım. Gerçekten sorunsuz.[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Sagol kavel. Abimin bir arkadaşı cikti, bilg.cimiymiş neymiş, depodan mal aliyomus. zoom x4 5551 geliyo hayirlisiyla. bir de soyle birsey duydum, kafe sahibim soyledi. artik adsl basvurulari dondurulmus. adsl portlari donmus, adsl kullanicilarindan gelen tepkiden dolayi yapilmis boyle birsey. DUA EDIYORUM da benim basvurum c0pe gitmesin. BİSMİLLAH.[hline]myra Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Yok myra ole bişe olurmu adaletsızlık olur devam eder sen kafanı yorma ama sole bıse war senden once bekleyenler warsa belkı senınkı 200.000 porta kayabılır.Bu arada zoom lar geldı cuma gunu basladı netten satılmaya beklemek ıstemeyenler hemen alabılır :)[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar