Bathory Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 evet arkadaslar bu aksam sinemaya gdicez bi arkla ama hangi filme gidicemize karar veremedik. lotra gittik onun icin su an vizyonda olan güzel film varsa ona gidicez? mesela bir zmanlar meksida mı ne öle bi film var giden falan varmı veya baska tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Meksika vasatmış, dogville'e gidilir derim (ben gitmedim).[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 dogville? o nasıl ki? bu arada meksika ya gittin mi sen yoksa vasat oldugunu mu duydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rott Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Bir zamanlar meksikada şiddetle tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 meksika guzel baya, bende gordum hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Ben başkasından duydum, şimdi aksi şeyler söyleniyor. Neyse sen beni dinleme :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Sin eater a kesin gitme. Dogville e de gitmeden once iyi dusun. ben cok begendim ama solaris filminin hizinda gelisiyor hersey. muthis yavas yani. gece gidersen, bir de dikkati daginik biriysen, uyursun diyorum.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 27 December 2003 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 swat,meksika'da ama sevgilinle falan gitceksen karşı pencere[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Swat a da gitme. yani bence.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 said: Dojorel, 27 December 2003 20:47 tarihinde demiş ki: Swat a da gitme. yani bence.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. ben izlemedim ama kötü mü?[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Sin Eater yalan :) Dogville de bayıyor diolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mexico'ya gidin işte..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ahha karşı pencere :) onun afişini gordum ole pek normal bi filme bensemiodu :)[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 SWAT kotu evet. simdi gelir biri anlamamissin falan der, ama bana guvenin. sacmaliklarla ve sonunda da bayginlikla yuklu bir film. ama yok ben gidip hergun televizyonda izledigim filmlerden farksiz bisiye para vericem derseniz, gidin tabi, film sonucta.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 of bir zamanlar meksika'daya gittim hic begenmedim ben ya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 once upon a time in mexico berbatti ya(imho), biz outtrader la gittik, yarida cikacaktik az daha yani o derece[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar