Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu aksam gidilicek bi film taviseyi??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet arkadaslar bu aksam sinemaya gdicez bi arkla ama hangi filme gidicemize karar veremedik.
lotra gittik
onun icin su an vizyonda olan güzel film varsa ona gidicez?
mesela bir zmanlar meksida mı ne öle bi film var
giden falan varmı
veya baska tavsiye
Mesaj tarihi:
Ben başkasından duydum, şimdi aksi şeyler söyleniyor. Neyse sen beni dinleme :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH
Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth
Mesaj tarihi:
Sin eater a kesin gitme. Dogville e de gitmeden once iyi dusun. ben cok begendim ama solaris filminin hizinda gelisiyor hersey. muthis yavas yani. gece gidersen, bir de dikkati daginik biriysen, uyursun diyorum.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 27 December 2003 20:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Dojorel, 27 December 2003 20:47 tarihinde demiş ki:
Swat a da gitme. yani bence.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

ben izlemedim ama kötü mü?[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy
Mesaj tarihi:
ahha karşı pencere :)
onun afişini gordum ole pek normal bi filme bensemiodu :)[hline]Nanee nanee nane
Nane şekeri
Bu ne bahaneeeee
Şahaneyim şahane
Bundan sananeeee
Mesaj tarihi:
SWAT kotu evet. simdi gelir biri anlamamissin falan der, ama bana guvenin. sacmaliklarla ve sonunda da bayginlikla yuklu bir film. ama yok ben gidip hergun televizyonda izledigim filmlerden farksiz bisiye para vericem derseniz, gidin tabi, film sonucta.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
once upon a time in mexico berbatti ya(imho), biz outtrader la gittik, yarida cikacaktik az daha yani o derece[hline]I look inside myself and
see my heart is black

• Yeni Oluştur...