HellHound Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Anathema'nin yeni albumu 20 Ekim'de cikiyor...ahanda album kapagi:ahanda album sarki listesi:1. Harmonium2. Balance3. Closer4. Are You There?5. Childhood Dream6. Pulled Under7. A Natural Disaster8. Flying9. Electricity10. Violenceahanda su anda full indirebileceginiz sarkiAre You There?.mp3[hline]Nature's law instead of god in heavenBlind Guardian - Punishment Divine-=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=-But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Heh, keşke DOD'un kapağı da böyle olsa...[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Öhöm sadece bir şarkımı :P[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 yani legal olarak falan grubun izin verdigi ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Hrmm, iyicene radiohead lesiyolar, bu kimine gore iyi kimine gore kotu bisi, ama Cavanagh in sesi baya deismis, en azindan are you there de... Olsun, belki tum albumlerini aldiktan sonra alirim albumu.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaReeM Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Züpeeeer! Hemen bulmalıyım, almalıyım biryerlerden. İçimdeki Anathema isteği bambaşka...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Albümü alanlar, şüpheyle yaklaşanlar için şarkıları mp3 halinde bir yerlere upload edip (yada icq'dan bana göndersin, ben upload edeyim gerekirse :p) sunabilirler mi bize ? Yoksa Kazaa, mazaa kastıracak mısınız bizi ? Şu anda are you there'i çekiyorum, bakalım ne kadar zıçmışlar içine olayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 meguc album daha cikmadi cikinca da almayi dusunmuyom, kazaa uurasicam. Anathema nin once Eternity sini orjinal almaliyim, Judgement ve A Fien Day to Exit vardi amerikada bulabildigim bi tek.[hline]Where are you when I need you, Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 E tabii nasıl okuyorsam atlamışım baştaki 20 Ekim'i... Hmm... Ben pek beğenemedim şu çektiğim şarkıyı ama hadi bakalım... [hline][Bu mesaj Magic tarafından 06 October 2003 12:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 are you there i bi çekemedim ya of bu arada albüm kapağı güzelmiş :)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Whohooo !! :tebrikz:[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 dagilmamis miydi bu adamlar ya[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 oha ya kapaktaki rengi çok sevdim.... hep severdim gerçi[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 güzel yaw şarkı......tarz değişik ama fena değil......[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 albumu az once full olarak dınledım vıolance,flyıng,naturel dısaster,chıldhood dream,are you there guzel yanı nerdeyse hepsı guzel ehe bı tek closerı begenmedım bol pıanolu basarılı bı album :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satyr Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 tek kelime ile berbat umarım tüm şarkılar buna benzemiodur[hline]Fuck it all! Fuck this world! Fuck everything that you stand for! Don't belong! Don't exist! Don't give a shit! Don't ever judge me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 deişmiş biras sankim ama hoş yane gene de ne diim.. ama radiohead'e benzeyen şeeler heç hoşuma gitmio radiohead de gitmio umarım albüm korktuum gibi çıkmas ..[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Zamaninda Pink Floyd a ozenip Eternity gibi bi album cikartan Radiohead Darren White in ve Patterson un gitmesiyle 3 kardes Cavanagh larin Radiohead e ozendirmesiyle giderek alternatife kayiyo, elden bisi gelmez, eskileri dinleyip hala taparim Anathema ya, yenileri de ayri bi buruklukla dinlerim.[hline]Where are you when I need you, Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Bekliyoruzz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 are you there süper bence[hline]Lifestyle C&C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Anathema, Canavagh ailesi gibi bir şey oldu zaten dikkat ettiyseniz. David'in ikizininde son albümde yer almasıyla tam karışmış işler :) Duncan burda olacaktı şimdi, bu albüm ne patlardı be... Gerçi dur bakalım, hala dinleyemedim şarkılarını. MP3'leri başlattım. Sabaha karşı dinlemiş olurum heralde..[hline]Life is just a dream. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 hoş albüm bence afdte i katlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 anathema öldü artk yani nie hala albümlere kasıolrki anlamıorm[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 anathema asla ölmez, ama bence çok gerekli bi albüm deildi bu şuan daha zaman beklenip belki daha da iyisi denenebilirdi. En güzeli albüm kapagı :)[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 nasıl ölmez abi ya mantıklı düşün a fine day to exit nedir ya ? nerde eternity ? nerde alternative 4 gruptan 2 kişi ayrldı grup bitti resmen bence efsane olarak kalsalardı daha ii yaparlardı zorlamanın bi anlamı yokki[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar