Obscura Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 2 haftadır dikkat ediorum 2.5 litrelik kolaların hepsinin gazı az asidi kaçıo ilk açışta pıst die su gibi oluyo sonra 2.5 litreliklerde öle oluyo sadece 1 litrelikler sağlam :) 2 haftadır 4 tane fln 2.5 litrelik kola bitti hepsi gazsız su gibiydi tadıda deişio bi acayip oluyo varmı dikkat eden acep :)[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 eger gercekten bi azalma varsa daha hos. :) ben cok asitli kolay pek sevmem zaten. sirf asiti gitsin diye kisin bile buzlu iciyorum hastaliktan kurtulamiyorum. ehe sesimi duymuslar :-P[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © [Bu mesaj thanatos tarafından 26 December 2003 14:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Azmo nie kapatıyon lan serveri? lol :)[hline][ no pain, no gain ! ] Launvatar Do[/u][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 son kullanma tarihine bak derim. bide makinalarda bi bozulluk vardır belki asiti az kaçmıştır.yapıldıysa öyle bişi tüm dünyada yapılırdı bunuda duyardık coca cola dan. asidi kaçsın diye buzlu içmene gerek yok biraz çalkala kolayı istediğin miktarda asidini kaçırırsın.az çalkala az asit kaçsın(nereye kaçıyosa artık :P ) çok çalkala çok kaçsın.buzlu içmene gerek yok.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 calkalayinca bi acayip oluyo tadi sevmiyorum. :) ayni degil buzlu haliyle. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 su kat ozaman buz büyüklüğünde aynı şey.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 hem asidinde hem tadında farklılıklar var... bunu uzun zamandır takip ediyorum ve açıkçası son zamanlarda istediğim kola tadını alamadım özütünü biraz fazla koyuyolar mı ne...[hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 a ben gazsız olunca sewmıorum hanı gazsız olur nysede tadı deişio yok yok cola turkamı alsak napsak[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rott Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Eskiden 1lt'lik cam şise coca cola'lar vardı bilmem hatırlarmısınız içtin mi bogazını yakardı adamın o tat artık kalmadı içtiğim koladan iğrenir hale geldim valla[hline] Massive ownz the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Hemen gidip 2.5 lt kola alıp işyerindeki arkadaşlarla ile birlikte test etmeye başlıyorum.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Ben yıllardırı pepsi içiyordum arada coca cola onun için pek de farklı gelmedi.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 eet neyin içinde olduğu içeceğin tadını çok deiştiriyo kutu bira içemem ben mesela irenç tadı avr şişede olcak mutlaka kolalarında 250ml lik şişelerinden alıcam artık[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 eet ole yap.[hline]Ultima Online Her Sey Offlineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 kolayı ilk açtığındamı asiti kaçmış oluyor yoksa yarısına falan geldikten sonra içtiğindemi? eğer bi miktarını içtikten sonra bekletirsen normal asitinin kaçması çünkü şişede boşluk olduğu zaman basınç azalıyor ve kolada çözünmüş CO2 o boşluğu dolduruyor(tabi koladan ayrılmış oluyor böylece) o yüzden uzun süre bekleyecekse 2.5lt alma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Asiti kacmis cola icilmez ki igrenc olur..... Ben encok kutu cola'yi seviyorum en iyi onda anliyorum asitli asitli ne guzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Ya MTV CRIBS larda falan dikkat ediyorum hep öyle gezilen evlerdeki buz dolaplarındaki Cola ların hepsi Kutu şeklinde. Ee biliyolar işlerini.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 soğuk içmezsen öle olur, o yüzden soğuk içiniz yazıo üzerinde, serinletsin die deil çözünürlüğü artmasın gazı kaçmasın die[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Eskiden 2 ltlik şişeler vardı onların hastasıydım. Şimdi favorim kutu coca-cola.[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Şöyle açıklıyayım... Şimdi aşağı kola inmeye iniyorum.2 kat aşağıda 4 merdiven iniliyor döne döne.Gidip 2 kutu alıyorum.Biri yukarı çıkana kadar bitiyor.Diğeride açıldıktan 2 dakika sonra bitiyor... Cafein Nikotin.-in bağımlısı olduk.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 e alexi kardeşim sende söyle uşağına o getirsin....[hline]Tanrılar kurban istiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Öargh... Abartmanın sınırı yok tabii... Gerçi istemedim değil şöyle "Cola" diyince lank diye önüme 6 tane düşmesini ama... Gidip almakta egzersiz birnevi.Kalori yakıyoruz.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 yahu nıe herkez aptal muamelesi yapıo ben kolada asit azalması var diorum alla alla bilioruz sıcak içilmeyeceini tabiki souk içiyorum zaten löynk die bitio 2.5 litre bizde durmaz 1 gün bile çok kez açıılmıyo kapağı soğukta oluy buna rağmen asitsiz belkide bakkalda sorun var başka biyerden alıım bundan sonra[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 NErde o eski kolalar beaaa. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 cam sisede 1.kalite kutuda 2. kalite 1 litre 3.kalite sonrası berbat:)[hline]Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır;gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ben onu bunu bilmem de, sütle kolayı karıştırın. Mukemmel oluyo yok bole bir tat ya![hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar