DesPerado_4 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 evet bir forumda bu işlemin yapıldıgında hız artışı oldugunu duydum. bu nedemektir nasıl yapılır 32 tnt2 ekran kartına overclock yapabilrmiyim yapabilrsem nasıl yaparım yardmcı olursanız sevinrim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 tnt2 yi pek fazla hızlandıramazsın hatta yakarsın bile bence hiç sardırma bu olaya :) genelde işlemciler o/c ile iyi performans verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 aman abi sakat :) CiDDi derecede bilgin yoksa,bence hiç deneme.. "biraz fazla hızlı olsun,biraz iyi performans alayım" uğruna $cıkların gider...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 millet tnt2 alıp voltage mod ram'e heatsink yapıştırma falan denemeleri için kullanıyor köküne kadar dayayıp sonra kartı yakıp atıyorlar sen halen onu kullanıyorsan bence oc yapmaya uğraşma bile hemde bilgin yoksa hemde soğutma yapamıyacaksan gerçi tnt2 nereye kadar oc olur oda tartışılır ama neyse salla sen[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 adam overclock nedir diye sormuş siz ne diyosunuz :) 2+2 nedir bilmeyen adama Problem anlatıyosunuz...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Arkadaşlar ben sakat olup olmadığını sormadım ben sadece ne oldugun ögrenmek istiyorum ben yeni bi ekran kartı alıcam sadece olcaksada buna olsun.denemek öğrenmek için soruorum.nasıl yapılır onu anlatmanızı istiyorum.sonuçta bunu yapa yapa öğrendi herkez bende bunlardan biri olmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ben gecen sene tnt clk diye bi programla overclock ettim tnt2mi ve bi artis olmadi.. onerilen degerlerde denersen bisey olmaz ben 5-6 ay ocli kullandim hic bisi olmadi[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 işte overclock nasıl yapılır faydaları zararları nelerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 "overclock nasıl yapılır " ' ı ben sana burda nasıl anlatıyım ki ? gidip araştırıcaksın overlclock sitelerini buyur ben sana en faydalı olabilecek linkleri veriyim www.darkhardware.com forum.donanimhaber.com www.amdforums.com www.turkishoverclockers.com www.tomshardware.com.tr www.tweaktown.com "download rivatuner" diye google da aratarak ekran kartı overlock unda gereken tool u indirebilirsin bunu yanı sıra fsb ve agp voltajı artırarak da hızlandırma olayı var ama dediğim gibi overlock öğrencem yapcam diye olmaz o iş gidip araştırıcaksın nedir neye faydası vardır nelere yapılabilir bodoslama çalışan bi makinada ekran kartını oc etcem diye olaya girmek mantıklımıdır arıyacaksın olayla ilgili sitelerde bi forumda sorarak öğrenemezsin bu işi[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 eywallah saol bilader benim istedigim buydu işte saol yardımın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar