Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overclock nedir? Nasıl Yapılır?

DesPerado_4

Öne çıkan mesajlar

millet tnt2 alıp
voltage mod
ram'e heatsink yapıştırma
falan denemeleri için kullanıyor
köküne kadar dayayıp sonra kartı yakıp atıyorlar
sen halen onu kullanıyorsan
bence oc yapmaya uğraşma bile
hemde bilgin yoksa
hemde soğutma yapamıyacaksan
gerçi tnt2 nereye kadar oc olur oda tartışılır ama
neyse salla sen[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ben sakat olup olmadığını sormadım ben sadece ne oldugun ögrenmek istiyorum ben yeni bi ekran kartı alıcam sadece olcaksada buna olsun.denemek öğrenmek için soruorum.nasıl yapılır onu anlatmanızı istiyorum.sonuçta bunu yapa yapa öğrendi herkez bende bunlardan biri olmak istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

"overclock nasıl yapılır " ' ı ben sana burda nasıl anlatıyım ki ?
gidip araştırıcaksın overlclock sitelerini
buyur ben sana en faydalı olabilecek linkleri veriyim

www.darkhardware.com
forum.donanimhaber.com
www.amdforums.com
www.turkishoverclockers.com
www.tomshardware.com.tr
www.tweaktown.com

"download rivatuner" diye google da aratarak
ekran kartı overlock unda gereken tool u indirebilirsin
bunu yanı sıra fsb ve agp voltajı artırarak da hızlandırma olayı var ama dediğim gibi overlock öğrencem yapcam diye olmaz o iş gidip araştırıcaksın nedir neye faydası vardır nelere yapılabilir
bodoslama çalışan bi makinada ekran kartını oc etcem diye olaya girmek mantıklımıdır arıyacaksın olayla ilgili sitelerde
bi forumda sorarak öğrenemezsin bu işi[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...