eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Yusuf teknik kapasitesi fazlasıyla yüksek yavaş ama iyi bir oyuncu Fenerbahçe'ye yararı olmuyor deil ORTEGA ve ALEX gelceğinden aynı mevkiideki YUSUF heme gerek kalmadığından hemde dsiplinsiz davranışlarından ya yollanacak ya da kiralancak FENERBAHÇEYE AVANTAJ VE DEZAVANTAJLARI...?[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 sezonun ilk haftaları yusuf'a tanrı gözüyle bakılmıo muydu yav fenerde? her spor programında yusufla yatılıp yusufla kalkılıodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 eh napalım adamın aklı başına gelmedi hala sürtüo mankenlerle daum naapsın[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Yusuf Bursaspora gitti..Hadi sana eyvallah!![hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 o adam gs ye yada bjk ye gider[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 yusufu çok severim ben efendi adamdır antalyaya yatırımı büyüktür. boy fotografımız sohbetimiz vardır kendisiyle.harcadı fener yusufu[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 yusuf kendini harcadi , istanbul yuttu yusuf'u geldigi gunleri hatirlarim beyaz ceketle filan gelmisti turkucu gibi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 beyaz ceketi türkücülermi giyiyo sadece türkücü gibin dediğin adam çok kültürlü biri yakından tanıman lazım.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? [Bu mesaj Fistan tarafından 25 December 2003 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 fantazi muzigin genç ismi yusuf[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 o zaman fenerbahce'de oynayacaksa biraz spor kulturude bulunmasi lazim , yoksa boyle gunun birinde toplar bavulunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 bursa diyolar[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 bursa'da oynar bence basarili olur faydasi olur bursa'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 gereksiz calim atma cabalari gosterip top kaybina neden olan bi oyuncu..sevmiyodum iyi olmus[hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... [Bu mesaj MeSh tarafından 26 December 2003 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 üzüldüm Yusuf'un gitmesine. Bence yanlış bi karar, sonuçta kadroda durmasının bi sakıncası yoktu.[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar