Xaero Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 İnternette açtığı site aracılığıyla kadınları dolandıran ve şantaj yapan Abdullah Aydın (27) yakalandı. Kendisini Amerika’da yaşayan doktor olarak tanıtan Aydın’ın çiftçi olduğu ortaya çıktı. Dolandırıcının sitesine giren polis, Fatih’teki bir kafeden chat yaptığını belirlediği Aydın’ı yakaladı. Aydın’ın kadınlarla ilişki kurarak, "Kapkaça uğradım. Amerika’da 400 bin dolarım var, kimliğim ve pasaportum olmadığı için çekemiyorum. Bana para verebilir misin" diyerek para aldığı belirlendi. Aydın’ın kandıramadığı kadınları da, "İlişki sırasında çıplak fotoğraflarını çektim. Para vermezsen internetten yayınlayacağım" diyerek şantajla para aldığı öne sürüldü. Aydın’la ilişkiye giren 22 kadından sadece ikisinin polise başvurduğu öğrenildi. Not : Birde kadınlar çok akıllıyız derler[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 muzuhuhahahahahaha koptum ki ne koptum[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Bı kızın birine aynısını yaptım fotoğraf muhabbeti [hline]Under My Penis November General UMPNG :) [Bu mesaj Sum41 tarafından 15 Mart 2003 10:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Hayret bişi ya bide ballandırarak anlatıon... Töbe töbe ya...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 edit :) biz yakalayamadan attin hadi kactin bu sefer[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar