SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Spawn ın çizgi filmi olduğunu duydum aradım bulamadım doğrumu varmı böyle bişey varsa nerden bulurum? eyv
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 bende 2 adet dvd si mevcut galba bi ara cine 5 turu bişilerde fln veriliyordu emin değilim ama yok artık.[hline]"Now, he's happy. Or, is death the end of the dream ? Is it a failure of hope ?" - Griffith
SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 oha ya nerdeymiş bunlar ben hiç görmedim ahanda şurdan indir derseniz sevinir hatta zaman zaman bayılırım
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 bendekiler ama boyle elle tutulan dvd yani koy izle :)[hline]"Now, he's happy. Or, is death the end of the dream ? Is it a failure of hope ?" - Griffith
thasaad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Cine 5 gösteriyordu bi ara ama kalkalı çok oldu.DVDsini bi ara kadiköy rexxin orda barlar sokağının içinde bulunan orta dünyada görmüştüm 4 cd idi collectors edition falan diyordu kutunun üstünde ama 1.regiondu halada varmı bilemiyorum.Ama eğer yanlış hatırlamıyorsam isteğe göre getiriyorladı diye biliyorum.[hline]:hrr:Lyrics.Wasted Time Between Solos:hrr: [Bu mesaj thasaad tarafından 20 December 2003 14:13 tarihinde değiştirilmiştir]
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Ne muthistir bu arada spawn in cizgileri todd la lam,[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Todd McFarlane yönetir..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
Öne çıkan mesajlar