Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Old Hatred ve Blaze of Glory patch halınde sıteye konmustur hayırlı olsun arkadaslar...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 www.paticik.com/forum/view.php?id=62478 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Aksamustu bıtırdım gayet guzelmıs oyun tabı abartı orc yanlısı propagandayı da gozardı edemeyız resmen power of the horde tadında olmus olay :) genede basarılı buldum ..[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 STORM EARTH & FIRE HEED MY CALL!!![hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 site hata veriyor hala çekemedim lol yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ben act2de sıkıldım bıraktım yaratıklar çok zorluyor.[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Benim hiç bakasım bile gelmiyor sole bır baktım dedım salla ugrascak daha guzel seyler war.[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Eger bastan baslarsanız lvl 1 karakterle zolar ben bıtırmemıstım act 1 ı 6lvl karakterlerle cok rahat gectım bıtırdım.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Off bugün kastım bitirdim rahatladım :) Act 2 çok uzun olmuş bütün bonusları da yaparsanız saatlerinizi alıyor, Act 3 sadece iki harita. Bence war3'den yapılabilecek en iyi RPG olmuş, bi strateji oyunu için gayet başarılı (bi de herolarda bug olmasa). Bitirmeyenlere tavsiye ediyorum gayet eğlenceli.[hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle Don't look for trouble, it'll come to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Güzel diyorsunuzda ben şimdi yükledim 1.13 ü oyuna giremiyorum kopya cd oldugu icin crack istio siz nasil becerdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 bende 1.12nin craki vardı oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar