sgecca Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Arkadaşlar bir süredir hem derslerden hem de kablodan dolayı oyundan uzaktayım. tabii bir de bilgisayar sıkıntıları da var. neyse bu hafta sonu da yokum ama gelecek haftadan itibaren ikik charimla yine geliyorum. Bu arada biraz burdan konuşmak istedim kimse kızmasın ama PA bitmiştir arkdaşlar herkez yalan dolan söylemlerle bir yere gelip gereksiz tartışmalar açmasın. Yazın ben ve revhas her akşam av var diye herkese tell attık cevap gelmedi. o yüzden bırakın bu işleri isteyen yardım etsin şehre isteyen etmesin. ben bütün paramı verdim devvo biliyor. ama bu hafta sonunda yine hepsini vermeye de razıyım amaç yeni gelenlere yardım olsun tabii muhendis in de speederini yenilemek de lazım bu arada :)[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Bende seni hiç göremiyodum heralde saatlerimiz uyuşmuyo felan sanıyodum. Neyse geri döndüğüne göre telaşa gerek yok :-p.[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar