Evolution Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Bildiğim kadarıyla şu an aktif kablo ve topaz kablo fiyatlarını oldukça düşürüp adsl fiyatları kadar yaptı. Fakat ultra tvde tık yok. Daha önceden bir mail atmıştım. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz cinsinden bir mail attılar. Tabi bu sırada topaz ve aktif fiyatlarını düşürmemişti. Şimdi atacağım mailin içeriğinde bu da olacak tabi. Hatta eğer fiyatlarının bu şekilde kalacağını öğrenirsem adsl ye bile geçebilirim. Tabi bunu da maile ekleyeceğim :) Bu sebepten dolayı utv kullanan herkezin benzeri mail atması oldukça etkili olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Bunun için düzgün bi yazı yaz. Sonra senin gibi madur birisini bulup web sitesi yaptır form mai olsn içinde herkes ismini yazıp göndersin malum şirkete. Çok daha kolay olur herkes bişey yazmakla uğraşmaz belirli bir yazıyı farklı isimlerle gönderirsiniz hem örgütlenmiş olduğunuzu gösterirsiniz hemde daha yüksek katılım sağlarsınız.[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Ben mailimi attım. Bence herkez kendi fikrini kendi yazısıyla yollarsa çok daha etkili olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 bence de bi site hazırlanıp imza toplanıp yapılmalı bu iş tabi bunu yapcak biri lazım kim olcak o gönüllü war mı? :)[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Şu ana kadar imza kapmpanyası başlatılıp da başarıya gitmiş birşey görmedim. En azından internet ile ilgili şeylerde. Bence biraz zahmet edin ve kendiniz yazın. Çok daha etkili olacağını göreceksiniz. Neyse konuyu değiştirmeyelim. Şu anda biz kazık yiyen müşteriler durumundayız. Malum topaz ve aktif kablo... Ne şekilde olursa olsun bir şekilde mail atmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Aktif Kablo kullancııları sadece TT net e ödüyor 36 milyon oadr çünkü aktif kapandı ondandır sanırm , yani şuan fiyatlarda bir düşüş yok[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Topaz zaten indirim yaptı. Aktif kullanıcılarınada artık simens bakıyor ve adsl 128 kbps parası kadar para veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Ama siemens operatörlük yapmiyolar alt yapiya bakiyorlar onalrda parasini tt den aliyorlar yani aktif üyelri sadece ttnet e 36 milyon ödüyorlar[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Hadi o öyle diyelim ki aslında olay dediğin gibi değil. topaz'a ne diyeceksin? Aynı kuruluşa bağlı bir firma eğer indirim yapabiliyorsa bunu utvninde yapması şart. Aksi durumda biz enayi durumuna düşüyoruz. En azından ben bilinçli bir müşteri olarak enayi sıfatını kabul etmiyorum ve eğer utv cevap yazmazsa veya aynı şeyleri söylemeye devam ederse adslye hemen geçeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ozamn dediğin olay Aracı firmanın isteğine bağlı oluyor ama hiç duymadım topuz un indiirm vs yaptiğini, bakalım 2004 ü bekliiyoruz herşey düzene girecek inşallah[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar