Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultra TV ye mail kampanyası


Evolution

Öne çıkan mesajlar

Bildiğim kadarıyla şu an aktif kablo ve topaz kablo fiyatlarını oldukça düşürüp adsl fiyatları kadar yaptı. Fakat ultra tvde tık yok. Daha önceden bir mail atmıştım. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz cinsinden bir mail attılar. Tabi bu sırada topaz ve aktif fiyatlarını düşürmemişti. Şimdi atacağım mailin içeriğinde bu da olacak tabi. Hatta eğer fiyatlarının bu şekilde kalacağını öğrenirsem adsl ye bile geçebilirim. Tabi bunu da maile ekleyeceğim :) Bu sebepten dolayı utv kullanan herkezin benzeri mail atması oldukça etkili olacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun için düzgün bi yazı yaz.
Sonra senin gibi madur birisini bulup web sitesi yaptır form mai olsn içinde herkes ismini yazıp göndersin malum şirkete.
Çok daha kolay olur herkes bişey yazmakla uğraşmaz belirli bir yazıyı farklı isimlerle gönderirsiniz hem örgütlenmiş olduğunuzu gösterirsiniz hemde daha yüksek katılım sağlarsınız.[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu ana kadar imza kapmpanyası başlatılıp da başarıya gitmiş birşey görmedim. En azından internet ile ilgili şeylerde. Bence biraz zahmet edin ve kendiniz yazın. Çok daha etkili olacağını göreceksiniz.

Neyse konuyu değiştirmeyelim. Şu anda biz kazık yiyen müşteriler durumundayız. Malum topaz ve aktif kablo... Ne şekilde olursa olsun bir şekilde mail atmak lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi o öyle diyelim ki aslında olay dediğin gibi değil. topaz'a ne diyeceksin? Aynı kuruluşa bağlı bir firma eğer indirim yapabiliyorsa bunu utvninde yapması şart. Aksi durumda biz enayi durumuna düşüyoruz. En azından ben bilinçli bir müşteri olarak enayi sıfatını kabul etmiyorum ve eğer utv cevap yazmazsa veya aynı şeyleri söylemeye devam ederse adslye hemen geçeceğim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...